powered by Surfing Waves

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Επιτεύγμα του θεωρεί το ΕΚΑΒ Αλιβερίου ο Σίμος

απο την ιστοσελίδα του  βουλευτή Σίμου Κεδίκογλου
 Συνέπεια λόγων και έργων



18 Dec, 2014

Ανακοινώσεις

Σε συνέχεια των δηλώσεων του Σίμου Κεδίκογλου βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ αναφορικά με την αναγκαιότητα ίδρυσης σταθμού του ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι και μετά τις ενέργειές του για την επίτευξη του στόχου της δημιουργίας ενός σύγχρονου και άμεσου συστήματος παροχής υπηρεσιών υγείας σε όλο το Νομό, αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία και εγκατάσταση σταθμού ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι.
Ο Σίμος Κεδίκογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδη Δημήτρη για τη θετική ανταπόκρισή του στο αίτημα της δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι, κατανοώντας ότι με τη λειτουργία του θα βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προνοσοκομειακής φροντίδας και θα ενισχυθεί το έργο που παρέχεται στους πολίτες της Εύβοιας.

Η ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΕΚΑΒ έχει ως ακολούθως: ΣΥΝ 52/09-12-2014
ΘΕΜΑ1:”Εισήγηση Προέδρου για ενημέρωση των μελών του Δ.Σ”
Τίθεται υπόψη του Δ.Σ. η υπ’ αριθμ. 316101-12-2014 εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ.
που αφορά τα παρακάτω θέματα::
α) Επιχειρησιακός επανασχεδιαμσός κάλυψης του Ν. Ευβοίας
β) Ακάλυπτες βάρδιες τιμέων Παραρτήματος Μυτιλήνης
γ) Περί ίδρυσης κλιμακίου ΕΚΑΒ στο Δήμο Μετσόβου
δ) Συνεργασία ΕΚΑΒ (Κ.Υ Αλιβερίου)
Ο Πρόεδρος ενημέρωσε προφορικά για την αναγκαιότητα δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι Ευβοίας και ανέπτυξε προφορικά τους λόγους για τους οποίους επιβάλλεται να ξεκινήσει η λειτουργία σταθμού ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι Ευβοίας, προκειμένου να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προνοσοκομειακής φροντίδας και να ενισχυθεί το παρεχόμενο έργο μας προς τους πολίτες της Ευβοίας, λαμβάνοντας υπόψη το συγκεκριμένο αίτημα από διάφορους θεσμικούς φορείς του Νομού, προτείνω τη δημιουργία μόνιμου σταθμού του ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ



Το Δ.Σ αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου, μετά από διαλογική συζήτηση.

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Τη δημιουργία και εγκατάσταση σταθμού ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι Ευβοίας

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΑΜΑΛΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Β. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.