powered by Surfing Waves

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοκτόνησε 27χρονος στο Τρούπι




Μια άκρως τραγική είδηση έρχεται να συγκλονίσει και πάλι το χώρο του Ευβοιώτικου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την αυτοκτονία ενός νεαρού ποδοσφαιριστής από το Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στον Κεραυνό Σπαθαρίου έθεσε τέρμα στη ζωή του σήμερα προς το μεσημέρι, στο σπίτι του στο Τρούπι, με πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γειτόνισσα άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα λίγο πριν το μεσημέρι. Όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαίρετο παιδί και ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μάλιστα είχε θητεία σε πολλές ομάδες της γύρο περιοχής. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια είχε αναδειχθεί αρκετές φορές πρώτος σκόρερ στις κατηγορίες που αγωνιζόταν. Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια που τον οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση πάντως πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωπικά αίτια με ποιο πιθανό την ερωτική απογοήτευση.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία ο 27χρονος Χρήστος Απόλλων Λιάσκος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας και εργαζόταν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.ενώ ήταν από τους Βασικότατους συντελεστές της περσινής πετυχημένης πορείας του Άρη Αγίας Άννας, πρωταθλητή στη Β' Εύβοιας, όπου μάλιστα είχε αναδειχθεί μέσα στους πρώτους σκόρερ. Ενώ πετυχημένη πορεία είχε τα προηγούμενα χρόνια και με την Αναγέννηση Μαντουδίου.


fonitonspor

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.