powered by Surfing Waves

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το Ετήσιο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης του δήμου για το 2015.

Στις 15 Δεκεμβρίου  2014 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε να  εισηγηθεί  στο Δημοτικό Συμβούλιο το παρακάτω Ετήσιο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης (Ο.Π.Δ.), για το 2015.

Το ΟΠΔ συνοψίζει  τον ετήσιο προϋπολογισμό και τη στοχοθεσία του φορέα αναφορικά με την πορεία εκτέλεσης του κατά την διάρκεια του οικονομικού έτους και τα αντίστοιχα σημεία των ενοτήτων Α. και Β. του άρθρου 1 της υπ’ αριθμ. 7261/2013 ΚΥΑ διαμορφώνονται ως εξής : « Α. Το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης (ΟΠΔ) του ΟΤΑ, συνοψίζει τον ετήσιο προϋπολογισμό των ΟΤΑ και των νομικών προσώπων αυτών που είναι ενταγμένα στο καταρτιζόμενο, από την ΕΛΣΤΑΤ, Μητρώο Φορέων Γενικής Κυβέρνησης (ΜΦΓΚ)(υποτομέας S.1313 ΟΤΑ, του Τομέα της Γενικής Κυβέρνησης) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1Β του Ν.2362/1995.
Η επικαιροποίηση του ανωτέρω υποτομέα του Μ.Φ.Γ.Κ. ως προς τους ενταγμένους σε αυτό φορείς συνεπάγεται την υποχρέωση ανάλογης αναμόρφωσης του ΟΠΔ του ΟΤΑ, η οποία πραγματοποιείται εντός προθεσμίας δύο μηνών από την αρχή του μήνα τροποποίησης του ΜΦΓΚ και σε κάθε περίπτωση από την έναρξη του ημερολογιακού τριμήνου που έπεται της προθεσμίας
αυτής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.