powered by Surfing Waves

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Οι δήμοι στο πλευρό των ασθενέστερων, για τα Χριστούγεννα


χριστουγεννιάτικο τραπέζιΤο κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν για τα  Χριστούγεννα αρκετοί δήμοι της χώρας, προσφέροντας γεύματα αγάπης σε όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.
Ειδικότερα στην Αθήνα, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)  προσφέρει για άλλη μια χρονιά γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τα καθιερωμένα εορταστικά γεύματα του Κ.Υ.Α.Δ.Α. προσφέρονται στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69) στη μία το μεσημέρι των Χριστουγέννων και την ίδια ώρα το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς. Όπως κάθε χρόνο, με εορταστικό μενού και  παραδοσιακά εδέσματα, εκατοντάδες συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης θα γιορτάσουν, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.
Στη Θεσσαλονίκη ο δήμος για τρίτη συνεχή χρονιά πρόσφερε εορταστικό γεύμα σε όσους το έχουν ανάγκη την παραμονή των Χριστουγέννων , ενώ μοιράστηκαν και 700 πακέτα τροφίμων σε άπορες οικογένειες .
Στον Πειραιά, ο δήμος μοίρασε σε οικογένειες με ανάγκες 1.210 επιταγές, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε καταστήματα της πόλης για να έχουν ένα αξιοπρεπές χριστουγεννιάτικο γεύμα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.