powered by Surfing Waves

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοκτόνησε 64χρονος καρκινοπαθής στην Δάφνη, συγγενής του 27χρονου πού αυτοκτόνησε χθές

από eviaportal.gr










Νεκρός είναι 64χρονος συνταξιούχος, πατέρας 4 παιδιών που έμενε στο χωριό Δάφνη του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας, του οποίου η συζυγός ήταν συγγενής με τον 27χρονο από το Σπαθάρι Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64 χρονος χθες το βράδυ -Τρίτη 9 Δεκεμβρίου- και ενώ η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι, βγήκε για λίγο έξω στο μπαλκόνι. Μετά από λίγο ένας δυνατός κρότος συγκλόνισε την οικογένεια, η οποία βγαίνοντας έξω είδε τον 64χρονο να κείτεται πεσμένος μέσα σε μία λίμνη αίματος. Ο 64χρονος αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, προκειμένου να γίνει νεκροψία.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, με κάθε επιφύλαξη, ήταν θέματα υγείας, καθώς ο 64χρονος έδινε εδώ και αρκετό καιρό μάχη με τον καρκίνο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.