powered by Surfing Waves

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ο Συμεών μας ενημερώνει ότι εγκαινιάστηκε κι επίσημα το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στη Στροφυλιά.


από την ιστοσελίδα του βουλευτή Συμεών Κεδίκογλου skedikoglou.gr
Εγκαινιάστηκε κι επίσημα  το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στη Στροφυλιά.
Εγκαινιάστηκε χθες  22 Δεκεμβρίου   παρουσία του βουλευτή Συμεών Κεδίκογλου και της δημοτικής αρχής το σχολείο δεύτερης  ευκαιρίας στη Στροφυλιά  του δήμου Μαντουδίου- Λίμνης -Αγίας Άννας. Ο βουλευτής  δήλωσε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του σχολείου  καθώς αποτέλεσε ένα  από τα προσωπικά του στοιχήματα  και μέρος των υποδομών για την Εύβοια  πραγματοποιήθηκαν επί της  θητείας του  στο Υπουργείο Παιδείας.
  Πάνω από  40 μαθητές –ενήλικες ,  έχουν την ευκαιρία  για μια δεύτερη  ευκαιρία στη γνώση  και   την απόκτηση απολυτηρίου,  που οι συνθήκες της ζωής  δεν τους επέτρεψαν να έχουν  στη συνηθισμένη ηλικία . Τους  έδωσε συγχαρητήρια,  καθώς  η φοίτηση τους είναι από επιλογή και συνδυάζεται  με εργασία  αλλά και  οικογενειακές υποχρεώσεις  .
  Είπε ακόμη  ότι  το μέρος  που επιλέχθηκε  ήταν το ιδανικό  καθώς η Στροφυλιά  αποτελεί  κεντροβαρές σημείο των γύρω περιοχών κάνοντας την πρόσβαση για τους  ενδιαφερόμενους    πιο εφικτή  .


 

Εγκαινιάστηκε χθες 22 Δεκεμβρίου παρουσία του βουλευτή Συμεών Κεδίκογλου και της δημοτικής αρχής το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στη Στροφυλιά του δήμου Μαντουδίου- Λίμνης -Αγίας Άννας.
Εγκαινιάστηκε κι επίσημα  το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στη Στροφυλιά
Εγκαινιάστηκε κι επίσημα το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στη Στροφυλιά
Ο βουλευτής δήλωσε ικανοποιημένος από τη λειτουργία του σχολείου καθώς αποτέλεσε ένα από τα προσωπικά του στοιχήματα και μέρος των υποδομών για την Εύβοια πραγματοποιήθηκαν επί της θητείας του στο Υπουργείο Παιδείας.
Πάνω από 40 μαθητές –ενήλικες , έχουν την ευκαιρία για μια δεύτερη ευκαιρία στη γνώση και την απόκτηση απολυτηρίου, που οι συνθήκες της ζωής δεν τους επέτρεψαν να έχουν στη συνηθισμένη ηλικία . Τους έδωσε συγχαρητήρια, καθώς η φοίτηση τους είναι από επιλογή και συνδυάζεται με εργασία αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις.
Είπε ακόμη ότι το μέρος που επιλέχθηκε ήταν το ιδανικό καθώς η Στροφυλιά αποτελεί κεντροβαρές σημείο των γύρω περιοχών κάνοντας την πρόσβαση για τους ενδιαφερόμενους πιο εφικτή.
- See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=34455#sthash.vLGh8sty.dpuf

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.