powered by Surfing Waves

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Με την κοπή δέντρων, τις παραλίες για σκύλους, θέσεις για καντίνες, συμμετοχή στο Σύμφωνο των Δημάρχων και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Δεκ.

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά  την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 στις 18.00, θα ασχοληθεί με τα πιο κάτω θέματα:




1. Αίτηση Χορευτικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντουδίου «ΜΑΚΙΣΤΟΣ»

2. Αίτηση για διαγραφή νηπίου από Δημοτικό παιδικό Σταθμό Λίμνης

3. Αίτηση Αλατζά Ιωάννη του Νικολάου περί μείωσης μισθώματος κι έκτασης αγροτεμαχίου στη θέση ΑΛΩΝΙΑ τ.κ.Κηρίνθου

4. Καθορισμός θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου

5. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αντιπυρική Προστασία Δημοτικών Δασών Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας

6. Αίτημα για διάθεση προϊόντων ξύλου από το Κρατικό Εργοστάσιο Καλαμπάκας

7. Έγκριση πρακτικών ανάδειξης μελών για την συγκρότηση επιτροπών παραλαβής τριών έργων : α) Κατασκευή περιηγητικών μονοπατιών«Ασκητήριο Οσίου Δαυίδ-Βοθάνες Γεραλίνας-Καταρράκτες Δρυμώνα»β) Κατασκευή τεχνικού σύνδεσης δημοτικών οδών (τ.κ. Πηλίου)γ) Φωτισμός γηπέδου Αγίας Άννας»

8. Έγκριση σύμβασης δωρεάν παραχώρησης χρήσης γραφείου για την στέγαση του Γραφείου
Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΤΕΑΜ Μαντουδίου –Εξουσιοδότηση υπογραφής της σύμβασης

9. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου«Κατασκευή περιηγητικών μονοπατιών(Καναλάκια-Χριστός- Άγιος Γρηγόρης)

10. Οι αρίθμ. 84/2014  και 85/2014 αποφάσεις Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα : α) Εισήγηση για αίτημα κοπής κυπαρισσιών στην τ.κ. Στροφυλιάς και β)Εισήγηση για αίτημα κοπής δένδρου στην τ.κ. Μετοχίου

11. Η αρίθμ. 81/2014 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί«Πρόταση περί καθορισμού θαλασσίων περιοχών για το λούσιμο των δεσποζομένων ζώων συντροφιάς ».

12. Σύμφωνο Δημάρχων (Πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στόχο την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στον αγώνα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη) –Χορήγηση εξουσιοδότησης

13. Απόφαση αρίθμ. 200/2014 Οικονομικής Επιτροπής περί «Σύνταξης έκθεσης Γ΄τριμήνου του έτους 2014 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού»

14. Αναμόρφωση προϋπολογισμού (Η αρίθμ. 198/2014 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής –Εισήγηση για την 15η Αναμόρφωση προϋπολογισμού)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.