powered by Surfing Waves

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

200.000 € για την σήμανση του οδικού δικτύου Β. Εύβοιας



Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη η σύμβαση  για τη «Σήμανση οδικού δικτύου Β. Εύβοιας», προϋπολογισμού 200.000 €.

Το  έργο αφορά τη σήμανση του οδικού δικτύου της Β. Εύβοιας. Προβλέπεται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας καθώς και η οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση στο Επαρχιακό και Εθνικό Δίκτυο της Β. Εύβοιας. Στο εν λόγω δίκτυο υπάρχουν σήμερα πολλά επικίνδυνα σημεία για τα διερχόμενα οχήματα.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα τη σπουδαιότητα της βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Ο αυξημένος κυκλοφοριακός φόρτος και η υψηλή συχνότητα των αυτοκινητικών ατυχημάτων, επιβάλλουν άμεσες, δραστικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.