powered by Surfing Waves

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Περιοδεία του συνδυασμού Καλυβιώτη σε Κουρκουλούς, Σκεπαστή,Κεράμεια και Κεχριές.









Στις 2 και 3 Μαϊου ο Συνδυασμός «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» επισκέφθηκε τα χωριά Κουρκουλοί, Σκεπαστή,Κεράμεια και Κεχριές. Κύρια θέματα συζήτησης η καθαριότητα, ύδρευση, αποχέτευση, οργάνωση και λειτουργία των κοινοτικών Γραφείων, Δημοτικά Ιατρεία και η συγκοινωνία.  


Η ανακοίνωση του συνδυασμού


Θερμή ανταπόκριση των δημοτών στις περιοδείες της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης»

Σταθμοί της περιοδείας του Συνδυασμού «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» αποτέλεσαν τα χωριά Κουρκουλοί, Σκεπαστή,Κεράμεια και Κεχριές.

Οι κάτοικοι δήλωσαν με τη μαζική τους παρουσία και τη δυναμική τους παρέμβαση ότι θα στηρίξουν τις αρχές και τις θέσεις του Συνδυασμού.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής κ. Χρήστος Καλυβιώτης επικεντρώθηκε στη γενική κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο και ανέπτυξε τις προτάσεις του συνδυασμού για την άμεση επίλυση αυτών.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω τοπικές κοινότητες (καθαριότητα, ύδρευση, αποχέτευση, οργάνωση και λειτουργία των κοινοτικών Γραφείων, Δημοτικά Ιατρεία, συγκοινωνία) και δήλωσε με βεβαιότητα ότι θα επιλυθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι έθεσαν τα ερωτήματα τους στον κ. Καλυβιώτη.

Σε έντονο συγκινησιακό περιβάλλον ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καλυβιώτης αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν ως νέο τότε στην απομάκρυνση του από τη γενέτειρα του και τον τόπο που αγάπησε. Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε οι νέοι σήμερα να μην ακολουθήσουν το δρόμο της ξενιτιάς που ακολούθησε και ο ίδιος.





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.