powered by Surfing Waves

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ψαράδες: Έξω οι μηχανότρατες από τον Βόρειο Ευβοϊκό (video)

 

 

Μεγάλη διαμαρτυρία ψαράδων για τις μηχανότρατες που θερίζουν τον Β.Ευβοϊκό.(video)

Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ψαράδες από την Φθιώτιδα, την Εύβοια και το Νότιο Πήλιο. Συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί στο λιμάνι της Αρκίτσας διαμαρτυρόμενοι για την καταστροφή του θαλάσσιου πλούτου από τις μηχανότρατες που την τελευταία τριετία αλιεύουν μέσα στον κόλπο, θερίζοντας όλα τα θαλάσσια είδη.

Ζητούν από την κυβέρνηση να άρει το βασιλικό διάταγμα του 1967 που έφερε σε ισχύ πριν από τρία χρόνια και αφορά μόνο τον Ευβοϊκό Κόλπο και καμία άλλη κλειστή θάλασσα. Αμέσως μετά την διαμαρτυρία τους στο λιμάνι οι ψαράδες πήγαν στα διόδια της Τραγάνας. Τέλος του Μάρτη σχεδιάζουν ν' ακατέβουν και στην Αθήνα.



Διαμαρτυρία ψαράδων στη Φθιώτιδα by LAMIASTARGR

από LAMIASTARGR

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.