powered by Surfing Waves

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

6ήμερο Μουσικό Φεστιβάλ τον Αύγουστο στο «Πλατανόδασος» Κρύας Βρύσης.

Από όσα προκύπτουν από τα πρακτικά στο Διαύγεια  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηρίνθου σχεδιάζει να διοργανώσει μουσικό φεστιβάλ έξη ημερών από 21/8/2014 έως και 27/8/2014 στο «Πλατανόδασος» Κρύας Βρύσης. Ο αντιδήμαρχος  κ. Καντζούρας  αφού επιμήκυνε την διάρκεια  της εκδήλωσης κατά μια ημέρα , εκτίμησε  την άφιξη 1.000 επισκεπτών στο φεστιβάλ.

Βίντεο από το περσυνό μίνι-Φεστιβάλ των Βασιλικών



Από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου


Στεφου: Κύριοι σύμβουλοι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηρίνθου με τα αρίθμ. πρωτ. 16/30-9-2013 και 17/29/10/2013 έγγραφα του μας γνωστοποιεί ότι  προτίθεται να διοργανώσει μουσικό φεστιβάλ έξη ημερών από 21/8/2014 έως και 27/8/2014 στην Κρύα Βρύση Κηρίνθου . Για το σκοπό αυτό ζητούν να τους παραχωρηθεί ο χώρος «Πλατανόδασος» Κρύας Βρύσης.

Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων κι αφού έλαβε υπόψη του και την αρίθμ. 1/2014 απόφαση της τοπικής Κοινότητας Κηρίνθου με την οποία συνηγορεί για την παραχώρηση και την άποψη του Αντιδημάρχου κ. Καντζούρα Ιωάννη :

Καντζούρας:  «Πριν από τρεις μήνες δεχτήκαμε μια αίτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηρίνθου για διοργάνωση «Μουσικού Φεστιβάλ» . Πέρυσι το φεστιβάλ αυτό έγινε στα Βασιλικά και πραγματικά αυξήθηκε στην περιοχή η τουριστική κίνηση.
Ο χώρος που προτείνει ο Σύλλογος είναι πριν μπούμε στον οικισμό της Κρύας Βρύσης δεξιά στις όχθες του ποταμού Βούδουρου. Ο χώρος αυτό παραχωρείτε τα τελευταία δέκα χρόνια σε συστήματα προσκόπων που επισκέπτονται την περιοχή μας . Υπάρχει κοντά δίκτυο για ηλεκτροδότηση, και με την απόφαση αυτή θα μπορεί ο Σύλλογος να κάνει αίτηση και υπάρχει δίκτυο ύδρευσης .
Πιστεύω ότι μια τέτοια εκδήλωση διάρκειας επτά ημερών θα έχει μεγάλη  προσέλευση τουριστών που θα ξεπερνούν τα 1.000 άτομα και η περιοχή μας  θα διαφημιστεί και θα έχει ένα έσοδο από τους συμμετέχοντες .Η διοργάνωση  τέτοιων εκδηλώσεων αποτελούν διαφήμιση και αναβαθμίζουν τουριστικά τις περιοχές που προβάλλουν .
Συγχαρητήρια στον Σύλλογο και τους διοργανωτές και εισηγούμαι την παραχώρηση της χρήσης του χώρου».
ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Την παραχώρηση της χρήσης του χώρου στη θέση «Πλατανόδασος» Κρύας Βρύσης για το χρονικό διάστημα από 21/8/2014 έως και 27/8/2014 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηρίνθου για την διοργάνωση μουσικού φεστιβάλ.



Το γνωστό φεστιβάλ στο ποταμό Άρδα

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.