powered by Surfing Waves

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Σύλληψη τριών Ρομά για κλοπή στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας




Συνελήφθησαν, την Τρίτη 4 Μαρτίου το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης σε συνεργασία με αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, τρεις Ρομά, ηλικίας 29, 26 και 32 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός τους.


Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες, οι τέσσερις δράστες κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εισήλθαν σε μη περιφραγμένο οικόπεδο και αφαίρεσαν από έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 68χρονου Έλληνα, το οποίο ήταν σταθμευμένο εντός του οικοπέδου, δύο ζαντολάστιχα.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν τους τρεις Έλληνες να κινούνται πεζούς και τους συνέλαβαν, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινή απόσταση από το σημείο σύλληψης μαζί με τα δύο αφαιρεθέντα ζαντολάστιχα, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχο τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.