powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

7 μήνες φυλακή στο Ψαρρό για το νερό της Κηρίνθου



Το  Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδος καταδίκασε προχθές τον πρώην δήμαρχο κ. ανέστη Ψαρρό σε 7 μήνες φυλάκιση για το νερό της Κηρίνθου.


Στις 2/4/13 η Λαϊκή Επιτροπή Κηρίνθου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κηρίνθου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηρίνθου  είχαν καταγγείλει  το Δήμο οτι σε  δυο μικροβιολογικούς ελέγχους νερού που έκανε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Εύβοιας μετά από καταγγελία μας στις 18/2/13 και στις 29/3/13 το νερό βρέθηκε με υψηλές παραμετρικές τιμές σε κολοβακτηρίδια, εντερόκοκκους και e coli.
Έγινα και άλλο έλεγχοι που δικαίωσαν τους καταγγελοντες  και απαγορεύτηκε η πόση νερού. Ο κ. Ψαρρός και ο συνδυασμός του (τωρινός συνδυασμός Στεργίου)  περιφρόνησε τις καταγγελίες και δεν αναταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις του. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να μηνύσει τους κατοίκους Κηρίνθου για δυσφήμιση.

Διαβάστε επίσης



Πίνουμε νερό με κολοβακτηρίδια και εξασθενές χρώμιο στην Κήρινθο. Ατάραχη η δημοτική αρχή.

Τι συζητήθηκε και αποφασίστηκε στο Δημ. Συμβούλιο για το νερό της Κηρίνθου. Τα επίσημα πρακτικά


Απάντηση Στυλιανίδη στο ΚΚΕ για το νερό Κηρίνθου. Ψαρρός: "Κατευθυνόμενες από εξωθεσμικά πρόσωπα οι ενέργειες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας"


Ανεπίτρεπτα περιφρονητική προς τους κατοίκους της Κηρίνθου η συμπολίτευση του Δήμου στο θέμα του νερού.

Δ/νση Δημόσιας Υγείας: Μην πίνετε νερό Κηρίνθου. Σκουριασμένες σωλήνες και λάσπες σε δεξαμενές ύδρευσης


Ο Ψαρρός καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παραπληροφόρηση και δυσφήμιση του τόπου σε σχέση με το πόσιμο νερό της Κηρίνθου.


Τι ειπώθηκε στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ για το νερό της Κηρίνθου. Βολές Ψαρρού κατά Δ/νσης Δημόσιας Υγείας



Οι κάτοικοι της Κηρίνθου θα πρεπει να πληρώσουν κανονικά τους λογαριασμούς νερού. Κατάλληλο για πόση το νερό από το 2013
.


Στον υπουργό υγείας το νερό της Κηρίνθου: Θα καταφέρει ο υπουργός να σωφρονίσει το καουμποϊλίκι Ψαρρού












0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.