powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Παραίτηση του κ. Βούλγαρη



 Λάβαμε το παρακάτω ανεπιβεβαίωτο μήνυμα  από κάποιον κ. Παναγιώτη Μπάμπαλο πού αναδημοσιεύουμε:

"Παρακαλώ ενημερώστε τον κόσμο ότι η χθεσινή παραίτηση Βούλγαρη και η αποδοχή από το συμβούλιο χωρίς την παρουσία του Δημάρχου και άλλων 5 συμβούλων δημιουργεί ένα σοβαρότατο ζήτημα στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και στον εμπορικό κόσμο όλου του Δήμου. Χωρίς την υπογραφή του προέδρου της Πρωτοβάθμιας δεν μπορεί να γίνει καμία οικονομική συναλλαγή σε κανένα σχολείο σε περίοδο εκδηλώσεων για τα σχολεία και οικονομικής θηλιάς για τους εμπόρους. Το πρόβλημα που δημιουργούν νομίζουν ότι απευθύνεται στο Καλυβιώτη; ΝΤΡΟΠΗ και περισσότερο για τον Βούλγαρη που προέρχεται απ τον κόσμο της εκπαίδευσης."

Δεν διευκρινίζεται  από τι παραιτείται από πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής ή από Δημοτικός Σύμβουλος;  Συμφωνα με το άρθρο 54 του Ν.3852/2010 η παραίτηση των δημοτικών συμβούλων υποβάλλεται εγγράφως στον οικείο δήμαρχο και γίνεται οριστική, αφότου ο δήμαρχος την αποδεχθεί ή μετά την παρέλευση ενός μηνός από την κατάθεση της σχετικής δήλωσης στο πρωτόκολλο. Επόμένως το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει καμιά αρμοδιότητα σε αυτά τα θέματα και ουσιαστικά παραίτηση δεν υφίσταται.
 Την θέση του κ. Αν. Βούλγαρη σε περίπτωση πού υπάρξει παραίτηση από την θέση του Δημ. Συμβούλου θα πάρει η κ. Μπουλουγούρη Ιωάννα η οποία επίσημα είναι η πρώτη αναπληρωματική





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.