powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι 4,5 εκατ. ευρώ

βοηθεια στο σπίτιΣτο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αποδίδονται από τον λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης 4,5 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα προορίζονται για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών.
Όπως επισημαίνεται στην απόφαση που δημοσιεύεται σήμερα τα χρήματα θα πρέπει να αξιοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την «εκπλήρωση των όρων της από 02.12.2014 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, του Υπουργείου Εσωτερικών, του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ), σχετικά με την υλοποίηση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Το ανωτέρω ποσό θα αποδοθεί με χρηματική εντολή του Υπουργείου μας, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.