powered by Surfing Waves

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ στη Λίμνη Ευβοίας





Ήταν 07:40 το πρωί της Δευτέρας όταν οι εργαζόμενοι στα ΕΛ.ΤΑ της Λίμνης Εύβοιας είδαν δύο μεταμφιεσμένους άνδρες να εισβάλουν στο υποκατάστημα και με όπλα στα χέρια να ζητούν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Ο ένας απο τους ληστές φορούσε μαντήλι, μάσκα και γυαλιά ηλίου ενώ ο δεύτερος, είχε μεταμφιεστεί με περούκα και γυαλιά ηλίου για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Οι δύο άνδρες προέταξαν πάνω από τους τους εμβρόντητους υπαλλήλους δύο πιστόλια και κατάφεραν να αφαιρέσουν από τα ταμεία 1.000 ευρώ.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με τα πόδια και αστυνομικοί εκτιμούν πως είχαν και συνεργό που τους περίμενε με αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση.

Παρά τις έρευνες που έγιναν δεν εντοπίστηκαν.

Διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση, για την υπόθεση, ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.