powered by Surfing Waves

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ξανά στο Μαντούδι η επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 Στην συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου πού έγινε στο Μαντούδι εν απουσία του Δημάρχου στις 15/12/2015, οι παρόντες σύμβουλοι θεώρησαν ότι δεν μπορούν να λάβουν απόφαση  σε μια σειρά από θέματα χωρίς το δήμαρχο. Έτσι αποφάσισαν  η επόμενη συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου να γίνει πάλι στο Μαντούδι.  Στα θέματα ημερήσιας διάταξης θα συμπεριλαμβάνονται θέματα που αφορούν άμεσα τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Κηρέως (όπως πχ. Β2 Στάδιο της μελέτης «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) Δήμου Κηρέως Ν.Ευβοίας», την αίτηση δημοτικών συμβούλων Σκομπρή Ν, Στεργίου Ι, Γεωργατζή Ευαγ,Αλεξίου Δ κλπ για ενημέρωση τους σχετικά με το παραχωρηθέν στον πρώην Δήμο Κηρέως δημόσια ακίνητο με αρίθμ. ΑΒΚ2113 εκτάσεως 33.619,50 τ.μ το οποίο βρίσκεται στην περιοχή «ΚΥΜΑΣΙ» παραλίας Μαντουδίου, την Εισήγηση επί του Β2 σταδίου της μελέτης «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (ΣΧΟΑΠ) Δήμου Νηλέως Ν. Ευβοίας».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.