powered by Surfing Waves

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Μας απαγορεύουν την αναδημοσιεύση υλικού από το Δημοτικό Συμβούλιο




Παλαιός γνώριμος  του κ. Ψαρρού  πού ασκεί συνεχή κριτική στο ΕΒ  στα "άρθρα" του, μας απέστειλε το παρακάτω μήνυμα το  οποίο μοιραζόμαστε με τους αναγνώστες μας. 

Αν και το άρθρο 25 του νόμου  2121/1993 μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε χρήση αυτού του υλικού χωρίς την άδεια του δημιουργού, δεν έχουμε ανάγκη την στρεβλωτική "ενημέρωση" του κ. Σκούρα. Μπορείτε να την βρείτε σε τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα.
Το υλικό από την βιντεογράφηση του Δημοτικού Συμβουλίου αφαιρέθηκε από το ΕΒ ιδιοβούλως.


H απαγόρευση  του κ. Σκούρα ειδικά για το προπαγανδιστικό ΕΒ


"Με βάση τον Ν 2121/1993 είμαι ο νόμιμος κάτοχος των προϊόντων που φέρουν την υπογραφή μου. Όλες οι αναδημοσιεύσεις θα πρέπει να έχουν την έγγραφη άδεια του δημιουργού. Γι αυτό:  Απαγορεύω ΜΟΝΟ στο ιστολόγιο με τον τίτλο "Ελεύθερο Βήμα"  (http://el-vima.blogspot.com/) οποιαδήποτε αναφορά σε ανάρτηση ή σχόλιο σε ότι αφορά το άτομό μου και την εργασία μου. Η εργασία μου αποτελεί προϊόν που στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού, των κατοίκων και των πολιτών μέσω του Παλμού της Βόρειας Εύβοιας και άλλων μέσων και όχι μέρος προπαγανδιστικού υλικού της εξουσίας.
Με κάθε επιφύλαξη για όσα με προστατεύει ο νόμος

Αντώνης Σκούρας
Ρετσινόλακκος Λίμνης Ευβοίας"

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.