powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Δεν μπήκαν στην ουσία γιατί θεωρούν παράνομο το προϋπολογισμό που ενέκρινε το Παρατηρητήριο

Οι παρακάτω 15 Δημοτικοί Σύμβουλοι  χωρίς να εξετάσουν αν υπάρχουν ελαττώματα και πως θα μπορούσε να βελτιωθεί  στι1 14/12/15 ψήφισαν  υπέρ της αναβολής συζήτησης του θέματος του προϋπολογισμού  και την τήρηση της διαδικασίας που ορίζει ο νόμος. Δηλαδή να ψηφιστεί πρώτα το Τεχνικό Πρόγραμμα που καταψήφισαν χωρίς αντιπροτάσεις 8 φορές. Ο προϋπολογισμός του 2016 έχει πάρει την έγκριση του Παρατηρητηρίου.

Οι παρακάτω Σύμβούλοι ψήφισαν  κατα της συζήτησης του προϋπολογισμού και ζήτησαν αναβολή:
Στεργίου Ιωάννης -
ΣτέφουΚυριακή-
Καντζούρας Ιωάννης-
Ψαρρού Ελπίδα-
Κανελόπουλος Ιωάννης-
Μουργιάς Ιωάννης-
Παζάρας Βασίλειος-
Βούλγαρης Αναστάσιος-
ΤάρλαςΚυριάκος-
Αλατζάς Ευάγγελος-
Αρβανίτης Παναγιώτης-
Δανέλης Ιωάννης-
Γιαννιός Κων/νος-
Χατζής Ανδρέας-
Αλεξίου Δημήτριος

 Η συζήτηση από τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης

O πρόεδρος έδωσε το λόγο στον κ. Δήμαρχο που εισηγούμενος το θέμα είπε:
«Έρχεται για δεύτερη φορά για συζήτηση ο προϋπολογισμός λόγω του κατεπείγοντος επειδή έχουν παρέλθει οι καταληκτικές ημερομηνίες που προβλέπει ο νόμος. Όλοι σας ξέρετε ότι για τον προϋπολογισμό προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι 15/11/2015.
Επειδή και την προηγούμενη φορά είχε αναπτυχθεί το θέμα, δεν μένει παρά το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει για την έγκριση του προϋπολογισμού».

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων, ως εξής:

Στεργίου Ιωάννης : Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, την Τρίτη 08/12/2015 και ώρα 17:30 συνήλθε το δημοτικό συμβούλιο σε τακτική συνεδρίαση μετά την υπ’ αριθ. 13881/02-12-2015 έγγραφη πρόσκληση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Η πρόσκληση εκδόθηκε μετά το υπ’ αριθ. ΔΥ/27-11- 2015 αίτημα του Δημάρχου με θέμα: «Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2016». Μετά την εισήγηση του Δημάρχου και του αρμόδιου υπαλλήλου το λόγο έλαβαν οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και υποστηρίξαμε πως το σώμα δεν μπορεί να
προχωρήσει στην συζήτηση του θέματος και να λάβει απόφαση η οποία εν τη λήψη της θα είναι άκυρη.
Απορίας άξια είναι η εμμονή του Δημάρχου να συζητηθεί ένα θέμα για το οποίο γνωρίζει καλά ότι δεν έχει ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται  από την κείμενη νομοθεσία και από τις εγκυκλίους περί σύνταξης και ψήφισης των προϋπολογισμών των ΟΤΑ για το έτος 2016. Η ΚΥΑ 26945/31-07-2015 αναφέρει για την ψήφιση του προϋπολογισμού θα πρέπει πρωτίστως να έχει
ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.
Το τεχνικό πρόγραμμα με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής δεν έχει μέχρι σήμερα ψηφιστεί και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατή η συζήτηση και η ψήφιση του προϋπολογισμού του 2016. Για τους λόγους αυτούς το δημοτικό συμβούλιο με ψήφους 18 υπέρ, 6 κατά και δύο λευκά αποφάσισε την αναβολή της συζήτησης του θέματος και πρότεινε στον
Δήμαρχο να ακολουθήσει την ορθή διαδικασία.
Με νέα πρόσκληση που φέρει αριθ. πρωτ. 14150/09-12-2015 του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, η οποία εκδόθηκε μετά το αριθ. ΔΥ/09-12-2015 αίτημα του Δημάρχου κληθήκαμε στην σημερινή τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα: «Έγκριση προϋπολογισμού έτους 2016», να συζητήσουμε δηλαδή το ίδιο θέμα για το οποίο το δημοτικό συμβούλιο έλαβε κατά την συνεδρίαση της 8ης Δεκεμβρίου 2015 την απόφαση της αναβολής για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Ειλικρινά κυρίες και κύριοι συνάδελφοι δεν μπορώ να εξηγήσω ούτε τον τρόπο σκέψης αλλά ούτε και την συμπεριφορά του Δημάρχου, μια συμπεριφορά που δείχνει πως δεν έχει καταλάβει το μέγεθος των ευθυνών του, μια συμπεριφορά που έχει δημιουργήσει προβλήματα στην λειτουργία
του Δήμου.

Δεν μπορούμε κ. Δήμαρχε να ξεχάσουμε τις προεκλογικές σας υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις για έναν δήμο που θα λειτουργεί σαν «επιχείρηση», μόνο που παραλάβατε μια βιώσιμη «επιχείρηση» και σε δεκαπέντε μήνες την καταντήσατε προβληματική. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την κοινωνική
συνοχή που διατυμπανίζατε λες και δεν υπήρχε στην τοπική μας κοινωνία, μια κοινωνία που εσείς δεν γνωρίζατε και δυστυχώς δεν έχετε γνωρίσει ακόμα.
Κύριε Δήμαρχε στην συνεδρίαση της 8ης Δεκεμβρίου 2015 για το ίδιο ακριβώς θέμα με το σημερινό το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την αναβολή του θέματος προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία περί ψήφισης τεχνικού προγράμματος και στην συνέχεια να συζητηθεί ο
προϋπολογισμός του δήμου, εσείς αντί να συμμορφωθείτε και να εκτελέσετε την υπ’ αριθ. 187/2015 απόφαση του συλλογικού οργάνου ενεργήσατε κατά παράβαση της παραγράφου 1β του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 και επαναφέρατε ξανά το ίδιο ακριβώς θέμα και στην σημερινή συνεδρίαση,
εμπαίζοντας και υποτιμώντας το κορυφαίο όργανο διοίκησης του Δήμου, κατά συνέπεια ούτε και σήμερα μπορεί το σώμα να μπει στην ουσία της συζήτησης και να λάβει σχετική απόφαση η οποία εκ των πραγμάτων θα είναι άκυρη.  Τελειώνοντας θέλω να πω για πολλοστή φορά σε εσάς κ. Δήμαρχε,
σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα, σταματήστε να βλέπετε εχθρούς, σταματήστε να ρίχνετε ευθύνες στους πάντες.
Για το πώς τα πράγματα έφτασαν εδώ αναζητήστε τις ευθύνες στον εαυτό σας και στο περιβάλλον σας.

Δήμαρχος: Κύριε Στεργίου, ζείτε τον παλιό σας κόσμο ,τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μας είπατε γνωστά πράγματα και εθελοτυφλείτε γιατί δεν έχετε αντιληφθεί τις διατάξεις του άρθρου 208 του ΚΔΚ, ότι ευθύνη του δημοτικού συμβουλίου είναι να αποφασίσει για το τεχνικό πρόγραμμα.
Τα όσα είπατε είναι γνωστές επαναλήψεις και σας θυμίζω ότι δεν είναι προεκλογική περίοδος, είναι δημοτικό συμβούλιο. Η προεκλογική περίοδος έχει λήξει προ πολλού και ο λόγος σας απευθύνεται στο δημοτικό συμβούλιο. Όλα όσα είπατε δεν έχουν καμία βάση.
Διαισθάνομαι τις ευθύνες μου και θα πράξω ότι ο νόμος επιβάλει. Δεν πρόκειται να υποκύψω σε καμία πίεση και σε καμία συντεχνία. Αποτελεί υποχρέωση του Δημάρχου να επαναφέρει για συζήτηση τον προϋπολογισμό γιατί ήδη οι προθεσμίες έχουν περάσει.
Όσο αφορά η αναφορά σας περί εμμονή του Δημάρχου ,σας βεβαιώνω ότι έχω εμμονή και υπομονή και θα γίνει το νόμιμο και το σωστό υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου. Αν αναφέρεστε στην συμπεριφορά μου υπάρχει τεράστια διαφορά. Εσείς αποτελείται το παρελθόν κι εγώ κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Το μόνο που θέλετε είναι να φύγει ο Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος δεν
θα φύγει. Σήμερα εσείς και κάποιοι άλλοι εμμένετε να κάνετε πράξεις αντιδημοκρατικές κατά της νόμιμης εκλογής του Δημάρχου .σας βεβαιώνω ότι θα είμαστε εδώ για πολλά χρόνια.
Όσο αφορά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο Δήμος ή ο Δήμαρχος, έρχομαι να λύσω προβλήματα προβλήματα εικοσαετίας, που εσείς δήθεν είστε υπερήφανος για την διαδρομή σας ως αυτοδιοικητικός. Αρκετά σας έχω ανεχθεί.
Όσο αφορά αν ο Δήμος ήταν βιώσιμη επιχείρηση σας βεβαιώνω τις οφειλές που υπάρχουν στο Δήμο αυτά ξεπληρώνει η δημοτική αρχή. Όσο αφορά τη συμμόρφωση του Δημάρχου για τις αποφάσεις του
δημοτικού συμβουλίου, σας δηλώνων ότι σέβομαι τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου με απόλυτο τρόπο υπό μία προϋπόθεση να είναι νόμιμες. Γιατί οι παράνομες πράξεις σας δεν υπερέχουν του νομού.

Στεργίου Ιωάννης : Ήδη ως Δήμαρχος έχετε κριθεί από τώρα για τα αποτελέσματα που έχετε φέρει στο Δήμο, χωρίς να έχετε τελειώσει την θητεία σας.

Δήμαρχος: Έχω πει προεκλογικά ότι έρχομαι να βοηθήσω τον τόπο μου για μια πενταετία .Να αναλάβουν νέοι καθαροί άνθρωποι. Δυστυχώς κάποιες τέτοιες εκφράσεις ,όπως αυτές του κ. Στεργίου με υποχρεώνουν να αναιρέσω την υπόσχεση μου και να είμαι υποψήφιος για άλλα δέκα χρόνια.

Παζάρας Βασίλειος : Ακούσαμε σήμερα τον κ. Δήμαρχο να επικαλείται πολλές φορές τη νομιμότητα. Την επίκληση της την έχουμε ακούσει και σε προηγούμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Η νομιμότητα κατά τον κ. Δήμαρχο έγκειται στο ότι το τεχνικό πρόγραμμα θα έπρεπε να ψηφιστεί μέχρι 31 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το άρθρο 208 του νόμου 3463/2006.
Εάν είναι έτσι γιατί κ. Δήμαρχε φέρατε στις 10 και 24 Νοεμβρίου στο δημοτικό συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα για συζήτηση και ψήφισηΤότε δεν παρανομούσατε;
Το άρθρο του νόμου που επικαλείστε αναφέρει ότι «τα δημοτικά συμβούλια οφείλουν (τονίζω το οφείλουν),δύο μήνες πριν την έναρξη του οικονομικού έτους να αποφασίζουν για το ετήσιο τεχνικό πρόγραμμα. Το οφείλουν δεν σημαίνει υποχρεούνται.  Εάν ήταν έτσι η παράγραφος 3 του άρθρου 2 της με αρίθμ. 26945/31-7-2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης δεν θα ανέφερε ότι «το τεχνικό
πρόγραμμα ψηφίζεται εντός της προθεσμίας ψήφισης του προϋπολογισμού».
Μάλιστα θα ήταν και με έντονη γραφή στο έγγραφο του Τμήματος Διοικητικού-Οικονομικού Ν. Ευβοίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. Στο άρθρο 159 του ιδίου νόμου αναφέρει ότι ο προϋπολογισμός πρέπει να έχει συνταχθεί και ψηφιστεί έως του τέλος του έτους.
Κε Πρόεδρε, έχω να πω στο σώμα ότι ,εάν κάποιος έχει μια λάθος γνώμη για ένα θέμα και συνεχίζει να το στηρίζει, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί, τα περισσότερα από αυτά δεν περιποιούν τιμή γι’ αυτόν. Επίσης δεν μπορεί να γίνει κάποιος πιστευτός, εάν στο ψέμα του προσθέσει και μερικές αλήθειες. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Γι΄ αυτά που μόλις είπα ,έχω παραδείγματα από λεχθέντα σε πολλά δημοτικά συμβούλια. Αν μου ζητηθεί θα πω.
Επανερχόμενος στο σημερινό μας θέμα, διαβάζω από τα πρακτικά της προηγούμενης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που είχε το ίδιο θέμα:
Παζάρας: « Να έρθει προς συζήτηση και ψήφιση για 8η φορά το τεχνικό πρόγραμμα, τροποποιημένο και στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, σε ξεχωριστή ειδική συνεδρίαση να έρθει προς συζήτηση καιψήφιση ο προϋπολογισμός, με ενσωματωμένο το εγκεκριμένο τεχνικόπρόγραμμα».
 Κουκουρίκος: «να αναβληθεί η συζήτηση του θέματος και να μπει θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο η έγκριση του τεχνικού προγράμματος και στη συνέχεια σαν μοναδικό θέμα η έγκριση του προϋπολογισμού, όσο γίνεται πιο σύντομα».
Επίσης με βεβαιότητα είπε ,χωρίς να είναι γραμμένο στα πρακτικά ,ότι το τεχνικό πρόγραμμα θα ψηφιστεί στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Την απόφαση αυτή πήραμε ως δημοτικό συμβούλιο στην προηγούμενη συνεδρίαση του και σήμερα αντί να συζητήσουμε και αποφασίσουμε για το τεχνικό πρόγραμμα, συζητάμε για τον προϋπολογισμό. Εκείνο που μπορώ να πω κι εγώ είναι «νομιμότητα».

Δήμαρχος : Η διαδικασία για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος στο Δήμο μας ξεκίνησε πολύ έγκαιρα. Η πρώτη προσπάθεια για ψήφιση του τεχνικού προγράμματος έγινε την 4η Σεπτεμβρίου 2015 και ακολούθησαν άλλες επτά. Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής είναι συνεχής με στόχο να
ψηφιστεί έγκαιρα το τεχνικό πρόγραμμα.
Οι προσπάθειες που έγιναν για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος δεν είναι κατακριτέο, αλλά επαινετό. Όπως επαινετή είναι και η παρούσα συζήτηση του προϋπολογισμού για δεύτερη φορά και θα επακολουθήσει συνεχώς μέχρι ότου καταλάβετε ότι έχουμε νόμιμες υποχρεώσεις. Θυμίζω την Βυζαντινή ρύση που λέει και αποτελεί απόδοση δικαίωσης στην Ελλάδα «ουδείς εισακούεται επικαλούμενος την ιδίαν αυτού αισχρότητα»

Γιαννιός Κων/νος: Θεωρούμε ότι ο προϋπολογισμός που ήρθε για συζήτηση είναι παράνομος. Ζητώ την αναβολή και θα καταθέσω γραπτές προτάσεις για να έρθει για συζήτηση πρώτα το τεχνικό πρόγραμμα και ύστερα ο προϋπολογισμός.

Δήμαρχος: Ο κ. Γιαννιός αναφέρθηκε και θεωρεί παράνομο τον προϋπολογισμό. Θέλω να παρατηρήσω αν είναι παράνομος ο προϋπολογισμός ο εγκεκριμένος από τα παρατηρητήριο ,τι άλλο μπορεί να πει κανείς. Δεν μπορεί ο καθένας να εκφράζεται χωρίς την βαρύτητα των λόγων του.

Καντζούρας Ιωάννης: Δεν γίνεται τόσα χρόνια πρόεδροι κοινοτήτων, Καποδιστριακοί Δήμαρχοι, Καλλικρατικοί Δήμαρχοι ,να είναι όλοι άχρηστοι και να έρχεται ο Δήμαρχος και να λέει ότι μόνο αυτός είναι καλός.  Σήμερα το θέμα μας δεν είναι νόμιμο.
Πρόεδρε έχεις το δικαίωμα ,όρισε δημοτικό συμβούλιο με θέμα το τεχνικό  πρόγραμμα να ψηφιστεί για να τελειώσει το θέμα. Έχεις κάθε δικαίωμα. Πάρε την πρωτοβουλία.
Είναι παράνομο το θέμα όπως έρχεται ενσωματωμένο. Αν το περάσουμε όπως είναι πάμε στον Εισαγγελέα.  Χάρηκα για την δήλωση του κ. Καλυβιώτη ότι θα είναι υποψήφιος για την επόμενη πενταετία. Πιστεύω όμως ότι θα είναι μεμονωμένος υποψήφιος.

Δήμαρχος: Ο κ. Καντζούρας αναφέρθηκε ότι αν ψηφιστεί ο προϋπολογισμός θα είναι παράνομο και ότι θα πάμε στον Εισαγγελέα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αν θα πάμε στον Εισαγγελέα και ποιοι θα πάνε είναι ένα άλλο θέμα. Το δημοτικό συμβούλιο έχει πολύ σοβαρές αρμοδιότητες κι ευθύνες.
Χαίρομαι που έστω και αργά αντιλαμβανόμαστε τις ευθύνες που έχουμε σαν δημοτικό συμβούλιο.

Τάρλας Κυριάκος: Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο πήραμε μια απόφαση να αναβληθεί το θέμα του προϋπολογισμού. Είναι παγίδα του Δημάρχου να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός χωρίς τεχνικό πρόγραμμα. Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο πάρθηκε απόφαση αναβολής του θέματος προκειμένου να ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα πρώτα και μετά να γίνει η ψήφιση του  προϋπολογισμού.

Ας προσέχει ο κ. Δήμαρχος τις πράξεις του, τα όσα λέει και μετά να κάνει κήρυγμα σ΄ εμάς. Και θα του απαντήσω «καθαρός ουρανός δεν φοβάται». Η υπομονή έχει και τα όρια της.

Αλεξίου Δημήτριος: Θέλω να απευθύνω ερώτηση στον κ. Δήμαρχο. Πριν τέσσερες ημέρες που πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου καταλήξαμε κάπου με βάση ένα πολιτικό σκεπτικό και περιμέναμε να έρθει το τεχνικό πρόγραμμα να εγκριθεί και στην συνέχεια να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό, αν είναι δυνατόν και την ίδια ημέρα. Προέκυψε κάτι τόσο σημαντικό που καλέσατε την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προέκυψε κάποιος καινούργιος λόγος. Δεν ψηφίζω τον προϋπολογισμό. Προτείνω στο συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση να τεθεί θέμα ψήφισης του τεχνικού προγράμματος, σύμφωνα με τις προτάσεις που θα υποβληθούν και στην μεθεπόμενη ξεχωριστή συνεδρίαση να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός.

Δήμαρχος: Δεν προέκυψε τίποτε καινούργιο που με υποχρέωσε να υποβάλω το αίτημα για ψήφιση του προϋπολογισμού .Εμμένω στην υποχρέωση μου να προχωρήσει ο προϋπολογισμός μέσα στα χρονικά όρια που προβλέπει ο νόμος και δεν πρόκειται να παραιτηθώ πότε από τα καθήκοντα μου αυτά και σας βεβαιώνω στα πλαίσια του νόμου αν δεν ψηφιστεί τώρα θα κάνω ξανά αίτημα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ,στις επόμενες πέντε ημέρες θα επανέλθει το θέμα για συζήτηση.
Δεν πρόκειται να χάσω ούτε μία μέρα ,όπως έκανα και στο τεχνικό πρόγραμμα, μετά από οκτώ προσπάθειες να καταλάβετε ότι πρέπει να ψηφιστεί.
Θα φέρνω συνεχώς τα θέματα για να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει. Θα υπερασπιστώ το Δήμο με κάθε νόμιμο τρόπο.

Στεργίου Ιωάννης: Για το σημερινό θέμα της ημερήσιας διάταξης διατυπώσαμε τις απόψεις μας και κατά συνέπεια δεν μπορεί να συζητηθεί.Επειδή ο Δήμαρχος είπε ότι θα φέρει για πολλοστή φορά το θέμα έγκρισης του προϋπολογισμού ,το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες, γι αυτό με την ιδιότητα του προέδρου θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τις εποπτεύουσες αρχές το τι πρόκειται να γίνει. Δεν μπορεί και τα δύο θέματα να συζητηθούν μαζί.

Βούλγαρης Αναστάσιος: Αναβολή του θέματος και να έρθει σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Αρβανίτης Παναγιώτης: Θεωρώ παράνομη την διαδικασία να έρθει σε επόμενη συνεδρίαση το τεχνικό πρόγραμμα για συζήτηση.

Το δημοτικό συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του τα ανωτέρω

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Δέκα πέντε (15) ψήφοι υπέρ της αναβολής συζήτησης του θέματος και την τήρηση της διαδικασίας που ορίζει ο νόμος (Στεργίου Ιωάννης - ΣτέφουΚυριακή-Καντζούρας Ιωάννης-Ψαρρού Ελπίδα- Κανελόπουλος Ιωάννης- Μουργιάς Ιωάννης-Παζάρας Βασίλειος-Βούλγαρης Αναστάσιος-Τάρλας
Κυριάκος-Αλατζάς Ευάγγελος-Αρβανίτης Παναγιώτης-Δανέλης Ιωάννης- Γιαννιός Κων/νος-Χατζής Ανδρέας-Αλεξίου Δημήτριος)

Έξι (6) ψήφοι θετικοί ως προς την ψήφιση του προϋπολογισμού
(Κουτσουράς Σταύρος-Σεσοντή Μαρία- Παληός Ευστράτιος- Χαλιούλιας Ιωάννης- Γεωργάκαινα Ελένη- Κατσούρας Δημήτριος)





Διαβάστε επίσης



Κουκουρίκος : Αφού δεν έχει ψηφιστεί το τεχνικό πρόγραμμα δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό. Να αναβληθεί η συζήτηση

Σε κίνδυνο η πληρωμή μισθών των υπαλλήλων του δήμου όσο καθυστερεί η ψήφιση του Προύπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος- Ενσωμάτωση προτείνει ο κ. Καλυβιώτης

Είμαστε όμηροι των 9+1 σπουδαρχίδων. Απέρριψαν το Τεχνικό Πρόγραμμα για 7η φορά


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.