powered by Surfing Waves

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Το περιβαλλοντικό και κοινωνικό έργο της ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι ΑΕ στο δήμο μας



Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στη έκθεση δραστηριοτήτων 2013 του Σύνδεσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων και αφορά το επριβαλλοντικό και κοινωνικό προφιλ της ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι ΑΕ που δραστηριοποείται στο δήμο μας












ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Σεπτέμβριο του 2014 ξεκίνησε η καταγραφή της τεκμηρίωσης των διεργασιών της εταιρίας με στόχο την πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 για την ποιότητα, OHSAS 18001 για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και ISO 14001 για το περιβάλλον. Το Δεκέμβριο του 2013 έγινε το first stage της επιθεώρησης από το φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS και προγραμματίστηκε το second stage και η πιστοποίηση για τον Ιανουάριο του 2014.

Επίσης η εταιρεία εντατικοποίησε τη συλλογή παλιών ελαστικών, μπαταριών και σιδήρου scrap που υπήρχαν διάσπαρτα στους παλιούς μεταλλευτικούς χώρους, προκειμένου τα υλικά αυτά να δοθούν για ανακύκλωση σε πιστοποιημένους φορείς.


ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη συμμετοχή μηχανημάτων της εταιρείας και συνεργαζόμενων εργολάβων, έγιναν διάφορα έργα στιςτοπικές κοινότητες όπως συντηρήσεις δρόμων, καθαρισμοί ρεμάτων κτλ.

 Επίσης η εταιρεία έδωσε χορηγίες σε αθλητικούς και άλλους συλλόγους της περιοχής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.