powered by Surfing Waves

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ο Δήμος Καλαμπάκας μετονομάζεται σε Δήμο Μετεώρων


ΚαλαμπάκαΑλλάζει όνομα ο δήμος Καλαμπάκας, καθώς χθες   Κυριακή, 12 Οκτωβρίου,  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, αποφασίστηκε η μετονομασία του δήμου, από δήμο Καλαμπάκας σε δήμο Μετεώρων.
Η απόφαση αυτή ελήφθη σε μια προσπάθεια βελτίωσης της επικοινωνιακής πολιτικής και διαφήμισης της περιοχής και με στόχο να ανοίξει τουριστικά ο δήμος σε ένα πιο ευρύ κοινό. Για να ολοκληρωθεί η μετονομασία το αίτημα αυτό θα πρέπει να πάει στην περιφέρεια και στην κεντρική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το  trikalanews.gr ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης χαρακτήρισε την ημέρα ως «ιστορική» προτείνοντας τη μετονομασία του Δήμου.
«Δεν μειώνεται το κύρος της Καλαμπάκας, αλλά αναβαθμίζεται καθιστώντας την έδρα ενός Δήμου που θα έχει το πλέον αναγνωρίσιμο όνομα παγκοσμίως. Η αλλαγή αυτή θα καταστεί αρωγός σε κάθε διεκδίκησή μας, θα διευκόλυνε το Δήμο στην προώθηση των αιτημάτων μας. Η ονομασία θα ευνοήσει την εθνική συνείδηση και την καταπολέμηση του κακώς νοουμένου τοπικισμού. Είναι η στιγμή να πούμε τα μεγάλα ΝΑΙ ή τα μεγάλα ΟΧΙ. Ας αναλογιστούμε την ευθύνη μας», ανέφερε ο κ. Σινάνης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.