powered by Surfing Waves

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Σύλληψη 3 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών στο Μαντούδι Ευβοίας



Συνελήφθησαν, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, τρεις Έλληνες, ηλικίας 37, 36 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.





Τα κατασχεθέντα
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις κατηγορούμενοι και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που κατείχαν από κοινού και η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους (22) γραμμαρίων,
-το χρηματικό ποσό των (635) ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου ιδιοκτήτη του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και 
-τρία (3) κινητά τηλέφωνα.


Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.