powered by Surfing Waves

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ο Κουτσουράς αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΧΥΤΑ Βορείου Ευβοίας



Στις 6 Οκτωβρίου συνεχίστηκε η εκλογική διαδικασία για το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης ΧΥΤΑ βόρειας διαχειριστικής ενότητας .  Όπως ενημερώνει ο Παλμός αντιπρόεδρος  του Δ.Σ. εκλέχθηκε ο Στ. Κουτσουράς  από το δήμο μας.


Ο Σύνδεσμος − διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο  την Εκτελεστική Επιτροπή και τον Πρόεδρό του. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης ΧΥΤΑ  βόρειας διαχειριστικής ενότητας (ΦΕΚ 1859 τεύχος  Β΄/22.12.2006) αποτελείται από οκτώ μέλη που καθορίζονται βάσει του πληθυσμού του κάθε Δήμου που  συμμετέχει και σύμφωyα με τα οριζόμενα στο άρθρο  246 ως κατωτέρω:
Δήμος Ιστιαίας: με 1 μέλος 7353 κάτοικοι
Αιδηψού: με 1 μέλος 6670 »
Αρτεμισίου: με 1 μέλος 4167 »
Ελυμνίων: με 1 μέλος 5648 »
Ωρεών: με 1 μέλος 3392 »
Κηρέως: με 1 μέλος 6671 »
Νηλέως: με 1 μέλος 2730 »
Κοιν. Λιχάδας: με 1 μέλος 1140 »
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης ΧΥΤΑ βόρειας διαχειριστικής ενότητας υποδεικνύονται από τα Δημοτικά Συμβούλια κάθε Δήμου που συμμετέχει στο Σύνδεσμο και είναι εκάστοτε ο Δήμαρχος ή άλλο αιρετό μέλος.
Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου ακολουθεί την  δημοτική περίοδο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου άρχει αρμοδιότητες του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο στην πρώτη συνεδρίαση εκλέγει τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και την Εκτελεστική Επιτροπή, με διετή θητεία.
Η εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου αποτελείται από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου ως Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου και ένα μέλος που εκλέγεται  με τον αναπληρωτή του από το διοικητικό συμβούλιο  του Συνδέσμου κάθε δύο (2) χρόνια.
Η Εκτελεστική επιτροπή έχει τις αρμοδιότητες της  Δημαρχιακής Επιτροπής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.