powered by Surfing Waves

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ο Γεωργιάννης αντικρούει Στεργίου και Καντζούρα : "δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σταματήσει η μεταλλευτική δραστηριότητα" αν ακυρωθεί η ΒΙΠΕ



Δημοσιεύτηκαν σήμερα στο  Παλμό της Β.Ε.  διάλογοι από την  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την αίτηση ακύρωσης της ΒΙΠΕ που δεν συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα και δημοσιευμένα πρακτικά της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με τον Παλμό ο κ. Ζήσης Γεωργιάννης  πού είναι  Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της νεοσύστατης εταιρείας   ΕΠ.ΠΑ. Μαντουδίου Α.Ε  (γνωστής και ως ΒΙΠΕ Β.Ε.) ανέφερε  τονίζοντας κατ’ αρχήν ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση της μεταλλευτικής δραστηριότητας με την έγκριση του Επιχειρηματικού Πάρκου «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σταματήσει η μεταλλευτική δραστηριότητα,  απλά δημιουργούνται μια σειρά προβλήματα».

Τα σχόλια του αντίκρουσαν τις κινδυνόλογες τοποθετήσεις των κ. Καντζούρα και Στεργίου. Ο κ. Στεργίου είχε αναφέρει ότι "οι ευθύνες του κ. Δημάρχου και όσων συνηγορούν σε  τέτοιου είδους αποφάσεις θα είναι τεράστιες γιατί θα σταματήσει κάθε δραστηριότητα, θα απολεσθούν οι ήδη θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργηθεί και θα χαθεί κάθε ελπίδα από τα μάτια των ανέργων και απελπισμένων συμπολιτών μας"

Καντζούρας: "Αν αποφασιστεί η αναστολή της Κ.Υ.Α., τι θα κάνει η ΤΕΡΝΑ; Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι δε θα τα μαζέψει και θα φύγει; Εγώ κρούω το κώδωνα του κινδύνου."

Ο κ. Στεργίου επίσης φέρεται να ανέφερε ότι «Να είσαστε σίγουροι ότι αυτή η απόφαση δεν μπορεί να χρησιμεύσει σε τίποτα στους προσφεύγοντες στο Συμβούλιο της Επικρατείας».



Τα υπόλοιπα στον Παλμό

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.