powered by Surfing Waves

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Γ.Π.Σ. Κηρέως: Πρόσκληση στην δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Καλείστε στην 15η /2014 τακτική δημόσια συνεδρίαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ- ΛΙΜΝΗΣ- ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ημέρα Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12.00 μ.μ στο Δημοτικό Κατάστημα ΛΙΜΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν.3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Εισήγηση επί του περιεχομένου του Β1 σταδίου της μελέτης : “Μελέτη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δήμου Κηρέως Ν. Εύβοιας ”.
2. Παράταση προέγκρισης για άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΛΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, στην Τοπική Κοινότητα Μαντουδίου.
3. Χορήγηση παράτασης ωραρίου άδειας μουσικής ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.