powered by Surfing Waves

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Μέχρι 15 Νοεμβρίου πρέπει να αναθεωρήσουν οι δήμοι τους εκλογικούς καταλόγους



Μέχρι 15 Νοεμβρίου οι όλοι οι δήμοι της χώρας θα πρέπει να έχουν αποστείλει στο υπουργείο Εσωτερικών αναθεωρημένους τους εκλογικούς καταλόγους.

Οι δήμοι, στο πλαίσιο της Ε΄ Αναθεώρησης 2014, θα πρέπει να έχουν ενσωματώσει τις νέες εγγραφές και τις μεταβολές που συνέβησαν στο εκλογικό σώμα το διάστημα από 1/9/2014 έως και 30/10/2014.

Σημειώνεται ότι εκλογικά αρχεία που θα φθάνουν με cd, ή θα φτάσουν αργότερα, ή θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο μετά τη καταληκτική ημερομηνία, σύμφωνα με το υποργείο Εσωτερικών, δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουν οι δήμοι στον έλεγχο τυχόν διπλοεγγεγραμμένων όχι μόνο στο δήμο τους, αλλά και σε σχέση με άλλους δήμους, ώστε να προβούν στη διαγραφή μιας εκ των δύο εγγραφών.

Τεχνικές λεπτομέρειες για τις αρμόδιες υπηρεσίες δίνονται στο σχετικό έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών,eggr38287-06102014

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.