powered by Surfing Waves

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Προκόπι




Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά 5 άτομα, τα οποία κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών...

Πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας 46, 34, 26, 24 και 23 ετών, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν προχθές (18-10-2014), σε περιοχές της Εύβοιας (Χαλκίδα, Λουκίσια και Προκόπι) και Βοιωτίας (Θήβα).
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, οι οποίοι διενεργήθηκαν, κατά περίπτωση, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Α’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου και του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.