powered by Surfing Waves

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατηγόρησε γραπτώς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι τους εξαπάτησε

Στα πυρά της αντιπολίτευσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και του δικηγόρου  κ. Ανδρέου για παραλάνηση του Συμβουλίου  καικριτική για το τρόπο  άσκησης των προεδρικών της καθηκόντων

Σύσσωμη  η αντιπολίτευση κατηγόρησε γραπτώς το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου ότι τους εξαπάτησε για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων  ημετέρου στη πλατεία  Μαντουδίου. Η αντιπολίτευση ζήτησε και πέτυχε ανάκληση  παλαιότερης απόφασης για παραχώρηση σαν  κοινόχρηστου,  ιδιόκτητου χώρου  που ανήκει σε γειτονικό κατάστημα. Κατά την ψηφοφορεία υπήρξαν διαροές από τους συμβούλους του κ. Ψαρρού.  Για το ίδιο θέμα είχε αναφερθεί ο κ. Λιαγκάκης στην συζήτηση για το προϋπολογισμό λέγοντας χαρακτηριστικά:  
"Για την άσκηση εξουσίας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο πολλές φορές επιχειρήσατε να το παραπλανήσετε  στην τελευταία υπόθεση με τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Μαντουδίου ,που από τριάντα πέντε τ.μ διορθώθηκαν σε εβδομήντα πέντε για να δημιουργηθεί πρόβλημα στον από κάτω. Στην άσκηση εξουσίας ανάλογα με τον ποιόν συμπαθούσατε ή όχι φερόσασταν ανάλογα".


Παρόμοια απόφαση είχε ανακληθεί το 2011. Υπήρξε καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου  εναντίον του δήμου, αλλά  ο αντιδήμαρχος  Κηρέως δεν το  βάζει κάτω. Να δούμε τι θα σκαρφιστεί τώρα με την ανάπλαση της πλατείας Μαντουδίου και ποιος θα πληρώσει την νύφη αυτή την φορά. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.