powered by Surfing Waves

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ψαρρός: "Θα κάνουμε μόνο όσα είναι απαραίτητα"

 Η τοποθέτηση του  Δημάρχου Κηρέως  κ. Α. Ψαρρού  κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 21/11/13 


Ο προϋπολογισμός συντάχθηκε με την διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία και δούλεψαν πολύ άνθρωποι για να φθάσουμε σ΄αυτό το αποτέλεσμα μέσα από πολλές δυσκολίες ,εγκυκλίους και νόμους. Αν εφαρμόσουμε αυτό που ακούστηκε ότι αρνούμαστε τους νόμους ,την ίδια
στιγμή σταματάει να λειτουργεί ο Δήμος.
Πως θα λειτουργήσει ο Δήμος χωρίς προϋπολογισμό; Πως θα πληρωθούν έστω οι μισθοί των υπαλλήλων; Ακούστηκε ότι δεν είναι αναπτυξιακός.
Ουσιαστικά κάνουμε διαχείριση της καθημερινότητας. Δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ για κάτι περισσότερο. Θα κάνουμε μόνο όσα είναι απαραίτητα.
Τα έσοδα του Δήμου έχουν συρρικνωθεί κατά 70%. Όλοι σας είστε γνώστες της πραγματικότητας. Έχει όμως και κάποια θετικά πράγματα. Διαχείριση κάνουμε για να προσφέρουμε τις βασικές υπηρεσίες στον πολίτη, στο τόπο, νερό ,αποχέτευση, καθαριότητα ,σχολεία, παιδικούς σταθμούς.
Κάποια έργα προσπαθούμε να ενταχθούν ,γιατί από ιδίους πόρους μόνο συντηρήσεις μπορούμε να κάνουμε για να σταθεί όρθιος ο Δήμος.
Είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με όσα είχαμε πριν από τριάμισι χρόνια μέσα από σωστή διαχείριση, μέσα από καλή συνεργασία με όλους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.