powered by Surfing Waves

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Δόθηκε η άδεια εγκατάστασης μονάδας παραγωγής καυστικής μαγνησίας στους Φούρνους Μαντουδίου


Η μονάδα

Χορηγήθηκε από την Περιφέρεια Σ.Ε. στις 31/10/13  άδεια εγκατάστασης διάρκειας τριών (3) ετών στην εταιρεία «‘ΒΙΟΜΑΓΝ  ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Μ.Ε.Τ.Β.Ε’ µε δ.τ. 'ΒΙΟΜΑΓΝ Α.Ε.'»  για µονάδα παραγωγής καυστικής µαγνησίας (ενεργό οξείδιο του µαγνησίου - MgO) σύµφωνα µε  τα σχέδια και τη µηχανολογική µελέτη που συνοδεύουν την παρούσα. Η άδεια δημοσιεύεται στο Διαύγεια.

Σύμφωνα με την  δημοσιευμένη ΑΕΠΟ  το έργο είναι μεσαίας όχλησης, η δυναμικότητα της  θα είναι  60.000  tn/έτος MgO , θα λειτουργεί  24 ώρες/ημέρα και  300 ημέρες/έτος  και θα απασχολήσει  18-30 άτομα.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.