powered by Surfing Waves

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μελετητές Γ.Π.Σ.: "Η ΒΙΠΕ θα έχει δυσμενείς συνέπειες στην γεωργία και στον τουρισμό"


Με επιστολή  προς τον δήμο Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας οι μελετητές του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου  της Δ.Ε. Κηρέως επισημαίνουν τα παρακάτω όσον αφορά τις προτάσεις του συλλόγου kireas.org και των άλλων φορέων: 
Ορθώς επισημαίνεται ότι η εγκατάσταση EΠ.ΠΑ υψηλής όχλησης θα έχει δυσμενείς συνέπειες στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό της ευρύτερης περιοχής. Μετά τα παραπάνω, άποψή μας είναι ότι πρέπει να τροποποιηθεί η Κοινή Υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) ώστε στην περιοχή Φούρνοι να επιτραπούν μόνον εγκαταστάσεις επεξεργασίας του λευκολίθου, όπως προβλέπεται από το Περιφερειακό πλαίσιο.”


Η επιστολή δημοσιεύεται στη σελίδα facebook του kireas.org έχει ως εξής:






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.