powered by Surfing Waves

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Εκλογικό κέντρο το δημοτικό κατάστημα Μαντουδίου για τις εκλογές της Τ.Ο. ΝΔ το Σάββατο




Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου με επιτυχία η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2013 για την ανάδειξη των νέων συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας Ευβοίας



Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις έδρες των Καλλικρατικών Δήμων του Ν.Ευβοίας από 10:00πμ έως 7:00μ.μ. στους παρακάτω τόπους :


Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Χαλκίδας στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Ευβοίας στη Χαλκίδα ( Ελ. Βενιζέλου 22, 2ος όροφος) .



Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ερετρίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αμαρύνθου στην Αμάρυνθο.



Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Κύμης Αλιβερίου στα γραφεία Πανευβοικού Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ (Απέναντι από το Δημαρχείο στο Αλιβέρι).



Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Καρύστου στο Ξενοδοχείο Δελφίνι στο Μαρμάρι.



Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Μεσσαπίων Διρφύων στο Τρίτο Εκθεσιακό Διατηρητέο Κτίριο στη κεντρική πλατεία Ψαχνών.



Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Λίμνης Άγιάννα Μαντουδίου στο πρώην Δημαρχείο Μαντουδίου στο Μαντούδι.


Για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ιστιαίας Αιδηψού στα ΚΕΠ ΙΣΤΙΑΙΑΣ στην Ιστιαία.


Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ανήκουν σε κάθε μία από τις παραπάνω ΔΗΜ.Τ.Ο.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.