powered by Surfing Waves

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Στις 17 Νοεμβρίου ψηφίζουν για τις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας









Σε εκλογικό πυρετό η Νέα Δημοκρατία στο νομό! Εκλογές για τις Τοπικές Οργανώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, σε όλους τους Δήμους της Εύβοιας. Θα εκλεγούν ο Πρόεδρος και εννέα μέλη. Θα συμμετέχει και ένας εκπρόσωπος τις ΟΝΝΕΔ. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Στις 24 Νοεμβρίου πάλι στις κάλπες θα βρεθούν οι γαλάζιοι του νομού, αφού θα πραγματοποιηθούν εκλογές ανάδειξης Τομεαρχών. Οι τομείς είναι 10.



Τέλος του μηνός οι εκλογές για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, αλλά όχι από τη βάση


Από εκλογές σε εκλογές θα πάει η ΝΟΔΕ Εύβοιας, αφού τέλος του μηνός θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για ανάδειξη Προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας. Δεν θα γίνουν εκλογές από τη βάση, αλλά δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων που θα προκύψουν από τις εκλογές της 17 ης Νοεμβρίου, οι Τομεάρχες που θα προκύψουν από τις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου, οι εγγεγραμμένοι Δήμαρχοι της Εύβοιας, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και οι βουλευτές του νομού.

eviatop

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.