powered by Surfing Waves

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Παραχωρήθηκαν χώροι για τραπεζοκαθίσματα στα ουζερί Μαντουδίου και σε καφετέριες Προκοπίου και Ροβιών




Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε  παραχώρηση χρήσης κοινοχρήστων χώρων ,όπως παρακάτω:

1. Στο κατάστημα ιδιοκτησίας ***************, εμβαδόν έξη -6- τ.μ , στην τοπική κοινότητα Προκοπίου για τις ανάγκες του καταστήματος «πώλησης τυποποιημένων ζαχαρωδών προϊόντων –ξηρών καρπών –μελιού»

2. Στο κατάστημα ιδιοκτησίας **************, εμβαδόν -74,67- τ.μ στην τοπική κοινότητα Μαντουδίου ,στο χώρο της πλατείας, για τις ανάγκες του καταστήματος «Καφενείο-Οβελιστήριο» για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

3. Στο κατάστημα ιδιοκτησίας ****************** ,εμβαδόν -48-τ.μ ,στο χώρο της πλατείας στην τοπική κοινότητα Μαντουδίου ,για τις ανάγκες του καταστήματος «ΚΑΦΕ-ΟΥΖΕΡΙ»

4. Στο κατάστημα ιδιοκτησίας του *****************, εμβαδόν -9,60-τ.μ (πεζοδρόμιο) στην τοπική κοινότητα Προκοπίου ,για τις ανάγκες του καταστήματος «Καφετέρια-Μπάρ»

5. Στο κατάστημα της *************** ,εμβαδόν -60,00-τ.μ στην τοπική κοινότητα Ροβιών για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων για τις ανάγκες του καταστήματος «Καφέ-Πιτσαρία  »

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.