Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Αιχμές Αποστόλου σε Μπακογιάννη για την αντιμετωπίση της κακοκαιρίας στην Εύβοια

Σημαντική καθυστέρηση στην ενεργοποίηση του μηχανισμού για να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία, διαπιστώνει μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, αποτιμώντας την κατάσταση που επικρατεί στην Εύβοια.

Με τη δήλωσή του αυτή ο κ. Αποστόλου αφήνει έμμεσα αιχμές για τον χρόνο και τον τρόπο παρέμβασης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των δήμων και υπογραμμίζει: «Είναι αδιανόητο να κλείνει ένας κεντρικός δρόμος όπως αυτός από το Αλιβέρι μέχρι την Κύμη. Σήμερα που βρέθηκα στην περιοχή μπόρεσα να φτάσω μέχρι το Στόμιο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αποστόλου αποφεύγει προς το παρόν να κάνει μια αποτίμηση, καθώς όπως λέει «μείζον θέμα σε αυτήν τη φάση είναι να ανοίξουν οι δρόμοι. Τουλάχιστον να ανοίξουν οι κεντρικοί δρόμοι πριν φτάσει και το 2ο κύμα κακοκαιρίας που αναμένουμε?».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αποστόλου ήταν αντίπαλος του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη στις εκλογές του 2014.

4 Σχόλια:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΜΕ
ΤΟΣΟ ΧΙΟΝΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΑΝΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΧΑΛΙΟΥΛΙΔΕΣ
ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ Ο ΦΑΝΗΣ ΟΧΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ
ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΙΣΗΣ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ

λυπούμαστε πολύ για αυτή την επιλεκτική αντμετώπιση . Υπάρχουν σπίτια που δεν έχουν πρόσβαση αυτοκινήτου και οι αρμόδιοι ξχιονίζουν μαντριά μπράβο σας όλοι ίδιοι είστε .

Προς 11/01/17 9.58 π.μ.
Ξέρεις ότι και στα μαντριά υπάρχουν ψυχές και μάλιστα πολλές, άσχετα αν τα λένε πρόβατα. Η διαφορά είναι ότι ο άνθρωπος μπορεί να αυτοσυντηρηθεί, δεν λέω ότι δεν έχει τις ανάγκες του, τα πρόβατα όμως για να επιβιώσουν χρειάζονται τον άνθρωπό τους...

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.