powered by Surfing Waves

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πώς θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης






Με τρεις διαφορετικούς τρόπους θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Ενόψει της έναρξης της διαδικασίας υποβολής η οποία ξεκινάει τη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης κάνει γνωστό ότι η υποβολής των σχετικών αιτήσεων υλοποιείται με τους εξής τρόπους:
Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας https://keaprogram.gr/
Από τις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων
Από τα Κ.Ε.Π.

Για την καλύτερη οργάνωση των διαδικασιών έχει προγραμματιστεί συνάντηση για αύριο, Τρίτη 31 Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2017, στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων στα Κ.Ε.Π., της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου και υπηρεσιακών παραγόντων. Στόχος της συνάντησης είναι να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Κ.Ε.Π. κατά την πρώτη ημέρα προσέλευσης των ενδιαφερομένων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.