powered by Surfing Waves

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ζίγκηρης: Ολοκληρώθηκαν αντιπλημμυρικά έργα 400.000 ευρώ στα καμμένα. Απλήρωτοι οι ανάδοχοι









από την προσωπική σελίδα του δασολόγου Σπύρου Ζίγκηρη

Ολοκληρώθηκαν μέσα στα πλαίσια των εγκεκριμένων προγραμμάτων τα αντιπλημμυρικά έργα του Δασαρχείου Λίμνης για την προστασία της Δημοτικής Ενότητας Λίμνης και των έργων πολιτισμού που βρίσκονται κατάντη των καμένων εκτάσεων από την μεγάλη πυρκαγιά του Ιουλίου του 2016 που έκαψε περίπου 28.000 στρέμματα. Έγιναν (4) πέτρινα φράγματα βάρους, (4)φράγματα από σκυρόδεμα, (2)φράγματα από σαρζανετ,10.590 μέτρα κορμοδέματα,41.700 μέτρα σανιδότοιχοι,1.290 μέτρα κλαδοπλέγματα και 361 κορμοφράγματα 3 τ.μ το καθένα κατά μέσο όρο. Η δαπάνη για την ολοκλήρωση των έργων ανήλθε στο ποσό των 400.000 ευρώ από πιστώσεις του Πράσινου Ταμείου και της Α.Δ.Θ.Στ.Ελλάδας.
Ως Δασολόγος του Δασαρχείου Λίμνης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργάτες που προσπάθησαν από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου να ολοκληρώσουν έγκαιρα τα έργα, για τα αποφύγουμε πλημμυρικά φαινόμενα (προκάναμε)που έλεγε και ένας χαρισματικός ηγέτης….. καθώς και τους αναδόχους των έργων που παρά ότι είναι απλήρωτοι ακόμη δεν δημιούργησαν προβλήματα με διακοπή εργασιών κλπ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.