Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Στα χαρτιά βεβαιώνεται ότι ολοκληρώθηκε το έργο δωρεάν Wifi προς τους πολίτες στην Δ.Ε. Κηρέως αξίας 90 χιλ. Ευρώ. Στην πράξη όμως;

Ο τότε Δήμαρχος κ. Πρόδρομος Ενωτιάδης ενημέρωνε στις 11 Φεβρουαρίου 2010 τους δημότες ότι ο
Δήμος Κηρέως πρωτοπορεί στη χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Το σύστημα μετά από  6 μήνες κατέρρευσε 


Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων - ΕΣΠΑ μετά από  διοικητικό έλεγχο των δικαιολογητικών εγγράφων που αφορούν την υπόψη πράξη  επιβεβαίωσε την ολοκλήρωσης της Πράξης "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΡΕΩΣ ΕΥΒΟΙΑΣ" με κωδικό ΟΠΣ "364289", Συνολική Δημόσια Δαπάνη 90,160.35 ευρώ και Συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια Δαπάνη 85,949.83 ευρώ, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα : <<ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΗΠΕΙΡΟΣ>> δεδομένου ότι:
- Ολοκληρώθηκε το φυσικό αντικείμενο της Πράξης ( 100.00% υλοποίησης των στόχων/δεικτών της πράξης), όπως αυτό αποτυπώνεται στην απόφαση ένταξης και επαληθεύτηκε η παράδοση των προϊόντων και υπηρεσιών της,
- Ολοκληρώθηκε το συγχρηματοδοτούμενο οικονομικό αντικείμενο της Πράξης που αποτυπώνεται στο ΟΠΣ,
- Ο Δικαιούχος τήρησε τις υποχρεώσεις που ανέλαβε με την απόφαση ένταξης της Πράξης και συμμορφώθηκε σε τυχόν  συστάσεις ελέγχων/επαληθεύσεων που διενεργήθηκαν από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα


Το   έργο  είχε ενταχθεί  στο πρόγραμμα χρηματοδότησης  με   την αρ. πρωτ. 154.975/ΨΣ4655-Α2/26-10-2011 (ΑΔΑ:450ΓΦ-Τ48) Απόφαση Ένταξης της Πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα-Ήπειρος»  Αντικείμενο της πράξης είναι η προμήθεια, η εγκατάσταση η διασφάλιση ορθής λειτουργίας ενός ευρυζωνικού δικτύου απαρτιζομένου από ενεργό εξοπλισμό, εξοπλισμό ασυρματικών ζεύξεων και προαιρετικά χάλκινα και οπτικά καλώδια, διατάξεις διαχείρισης και επίβλεψης του δικτύου και των δικτυακών κόμβων.

27 Σχόλια:

Η ταφόπλακα του τόπου και λένε οτι θέλει να επανέλθει ως σωτήρας!Και θα προβάλει όλα τα μεγαλα έργα που έκανε στο Μαντουδι : 1.Πεζοδρόμιο απεναντι απο το Δημαρχείο και αλλά πολλά τέτοια μεγαλα έργα!Χαιρόμαστε απο τα βάθη της καρδιάς μας.

Τιμολόγια αξίας 2,5 εκ.€ χάθηκαν ολως τυχαίως και μυστηριωδώς.
Ο Φυλακας Αγγελος του ευσεβούς πολιτικού τον προστάτεψε απο τυχόν έλεγχο ατασταλειων και εξαφάνισε το άχρηστο χαρτομάνι.

Και κείνα τα τιμολόγια των 600.000 ευρώ πάλι χάθηκαν..Την ίδια περίοδο αφορούσαν κι έλεγε ο Ψαρρός πως μάλλον χάθηκαν...στη μετακόμιση!!!Να λείπουν τέτοιοι σωτήρες.
Και κάτι ακόμα για τον ευσεβή πολιτικό:Τόλμησε να προτείνει τότε να ονομαστεί ο (Καποδιστριακός) δήμος μας Αγίου Ιωάννου Ρώσσου,αλλά τον κράξανε κάποιοι και μαζεύτηκε.

Γιατί τον βρίζετε. Δικός σας είναι. Αυτός μαζί με εσάς έφερε τον Καλυβιώτη.

αφήστε τον ταξιθέτη του Αη Γιάννη ήσυχο

ο καπαδοκης μονο λακουβες εκλεινε

αυτος εκλεινε εστω τις λακουβες ο καλυβιωτης δεν κανει ουτε αυτο

αποσπασμα απο λεγομενα του δημοτικο συμβουλου ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΩΡΓΑΤΖΗ σε ενα απο τελαιυταια δημοτικα συμβουλια,<παλια γκρινιαζαμε οτι δεν εχουμε καλους δρομους για να παμε στα χωραφια μας ΤΩΡΑ δεν μπορουμε να παμε ουτε στα σπιτια μας!!!!

Μόνοι (και όχι μαζί) τα φάγανε...!

Είναι δυνατόν κ Γεωργατζή ένας σωστά στρωμένος δρόμος με άσφαλτο να έχει πλήρως καταστραφεί σε 2-3 χρόνια? Στο εξωτερικό κρατάνε πολλά πολλά χρόνια.
Έχω δει τον δήμαρχο τα βραδιά να γυρνά με ένα σκαλιστηράκι να προσπαθεί να καταστρέψει τους δρόμους για να σας κατηγορεί και υποβαθμίσει τα λαμπρά σας έργα.Λιγο τσιπα δεν βλάπτει.

Μπάρμπα Χρήστο...ξεκίνα να ασχολείσαι με τα σοβαρά θέματα του τόπου και σταμάτα να γράφεις εδώ ε?

Εδώ κατάφερε ο κύριος να τα βρει με τον τσιφλικά Μπάνκερ και δεν παραβρέθηκε στο Δικαστήριο και έχασε η κοινότητα Προκοπίου την έκταση που γίνονται τα παζάρια και ΟΛΑ αυτά για να κερδίσει τις εκλογές από τον ομοσταβλοτου Τριάντη και με την βοήθεια του Ευλογισων . Έκανε στο Προκοπι τον παλιό ξενονα Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού χωρίς να ΕΧΕΙ το ΘΆΡΡΟΣ (κομπλεξ το λέω) να βάλει δίπλα και τη λέξη ΝΤΟΠΙΟΥ (τοπικού) πολιτισμού. Με όλο τον σεβασμό στους Έλληνες πρόσφυγες του 1922 όταν ήρθαν εδώ κάποιοι τους βοήθησαν αυτοί οι Άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα εστώ μιας μικρής Τιμής. Γιατί τέτοια απαξίωση! Ευχομε την τελευταία στιγμή να γίνει μία παρέμβαση από την Εκκλησία (Δεσπότη) γιατί και μεις σε αυτόν τον το τόπο μεγαλωσαμε και προσφέραμε και εχουμε νομίζω ένα μικρό μέρος τιμής.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Δυστυχώς σύντροφε εμείς τον κάναμε δημαρχο τώρα ειναι αργα.
Δεν πιστεύω να ξαναυπαρξει τέτοιος ανίκανος δήμαρχος
Την πατήσαμε όπως και όλοι οι άλλοι μόνο το συριζα του παζαρα πιστεύει το αντίθετο, από εκεί να καταλάβεις με ποιους πήγαμε να συνεργαστουμε.

Ο άνθρωπος αυτός (Καλυβιώτης) έχει εξειδίκευση στην καταστροφή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,
ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,
ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Γιά σου δημαρχε μη κωλώνεις πουθενά
Ο κόσμος όλος είναι μαζί σου
Τα λαμόγια δεν τα σώζει τίποτα απο δω και πέρα.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΑΣΕ 70 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ
ΑΠΟ ΕΡΗΜΟΔΗΚΙΑ ΤΡΙΑΝΤΗ - ΕΝΩΤΙΑΔΗ.
ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΠΕΪΚΕΡ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ???
ΑΠΑΤΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ......
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΗΟΙ
ΔΗΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΣΗ.

3:01
Απο το Δαφνί γράφεις ή είσαι απο τους ψεκασμένους?

Να ξετατε τι τομάρια έχουν καταστρέψει το δήμο
και θράσος έχουν

2:49 Χαιρουμαι να ανταλάσσω σκέψεις με έξυπνα και καλλιεργημένα πρόσωπα σαν εσένα .Κανεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει,κλειστό βιβλίο διαβάζεις.

6.53μ.μ. σε έτσουξε ο 3.01μ.μ.
Θέλεις να δημοσιεύσω την απόφαση για την
ΕΡΗΜΟΔΙΚΕΙΑ να δεις τι ημερομηνίες γιά
να το βουλώσεις αισχρέ τυχοδιώκτη αρπάχτη.
ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ
ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ;;;;
Θέλεις να δημοσιεύσω την απόφαση ΕΡΗΜΟΔΙΚΕΙΑΣ.
ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ.

ΠΡΟΣ
7 Ιανουαρίου 2017 - 8:43 μ.μ.
ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

αφου δεν εχετε εχετε να πειτε τιποτα για τον ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ κανετε φιλοτιμες προσπαθειες να αποπροσανατολισετε τον κοσμο με το παρελθον

Προς 11:58
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι ...
Μακάριοι οι ταπεινοί...
Αν πας στην εκκλησία πρόσεξε λίγο τα λόγια του Ευαγγελίου,είσαι πολύ ανόητος αν νομίζεις πως είσαι ο αδέκαστος κριτης.

Αμνηστία τώρα. Ξεχάστε το παρελθόν το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να επαναληφθεί.οι αμετανόητοι Ενωτιαδικοί και Ψαρρικοί δεν έμαθαν τίποτα και δεν λένε να ξεκουμπιστουν πριν τελειώσουν το μακάβριο έργο των πνευματικών γονεων τους.

12:57
Κάποιοι και στην εκκλησία πάνε και μεγάλους σταυρούς κάνουν αλλά το Ευαγγέλιο τους είναι άγνωστο .
Μην ξεχνάτε ποιους πρώτους αποδοκίμασε οΧριστος μετά την είσοδο του στην Ιερουσαλήμ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.