Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Νέα ρύθμιση για οφειλές προς τους δήμους
7

Ρύθμιση για τις οφειλές δημοτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις θα καταθέσει η κυβέρνηση, όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στη Βουλή.

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι σε νομοσχέδιο του υπουργείου που αναμένεται να κατατεθεί μέσα στον Ιανουάριο να περιληφθούν διατάξεις οι οποίες θα ρυθμίζουν τις οφειλές των δημοτών στους δήμους», ανέφερε σήμερα 12 Ιανουαρίου ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΣΥΜΠΑΡ, Βασίλη Κεγκέρογλου.

«Το νομοσχέδιο θα αποτελέσει μια πραγματική ανάσα για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών και συμπλήρωσε ότι η ρύθμιση γίνεται ύστερα από συζήτηση «με την ΚΕΔΕ και ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης».

Όπως εξήγησε ο κ. Σκουρλέτης, με τις διατάξεις που θα συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί, θα υπάρχουν βελτιωμένες ρυθμίσεις για τον αριθμό των δόσεων των οφειλών, αλλά και μέριμνα για πιθανές προσαυξήσεις που έχουν δημιουργηθεί. «Με τις νέες ρυθμίσεις θα δοθεί ανάσα και στους δήμους, αλλά και σε αυτούς που έχουν χρεωθεί αυτά τα ποσά», είπε.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου χαιρέτησε την πρόθεση του υπουργού να ρυθμίσει άμεσα το ζήτημα, ενώ από την πλευρά του ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε πως στα αυτονόητα όλα τα κόμματα μπορούν και πρέπει να έχουν κοινή οπτική.

1 Σχόλια:

Κάποιοι επειδή έχουν εκλεγεί νομίζουν ότι είναι πεφωτισμένοι και ότι κάνουν Διοίκηση . Η Δημόσια διοίκηση αυτής της χώρας από αυτούς «τους πεφωτισμένους » θυμίζει την τράτα μας την κουρελού αφού συνεχώς δημιουργούν αστάθεια με τις συνεχείς τροποποιήσεις των νόμων προκαλώντας ανασφάλεια στον πολίτη με αποτέλεσμα την διατάραξη της ψυχοσωματικής υγείας και ειρήνης .

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.