powered by Surfing Waves

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Έσπασε τεράστιο δένδρο και έκλεισε το δρόμο Προκοπίου-Μαντουδίου την Κυριακή του Πάσχα. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Από την Ευβοϊκή Γνώμη

Άγιο είχαν οι οδηγοί στο δρόμο Προκοπίου-Μαντουδίου την Κυριακή του Πάσχα
h
Έσπασε τεράστιο δένδρο και έκλεισε το δρόμο στο Προκόπι. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Αποκλειστικές φωτό.



Ο Χριστός που αναστήθηκε βοήθησε ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή της Βορειοκεντρικής Εύβοιας, όταν έσπασε ξαφνικά ένα τεράστιο δένδρο και έκοψε στα δύο το οδικό δίκτυο.

Το περιστατικό συνέβη στις 11:20 το πρωί της Κυριακής στο δρόμο ανάμεσα σε Προκόπι και Μαντούδι, λίγο μετά το εκκλησάκι της Παναγίας. Σαν από θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιο δυσάρεστο συμβάν με διερχόμενο αυτοκίνητο, αφού αφού εκείνη την ώρα η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο ήταν αυξημένη.

Αμέσως σχηματίστηκε μεγάλη ουρά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Πυροσβέστες χρησιμοποίησαν αλυσοπρίονα και έκοψαν σε κομμάτια το μεγάλο κορμό που είχε φράξει το δρόμο.

Η κυκλοφορία διεκόπη για μισή ώρα περίπου και αποκαταστάθηκε αφότου απομακρύνθηκαν κορμοί και κλαριά. Στις φωτογραφίες βλέπετε στιγμιότυπα από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής, καθώς και την ουρά των οχημάτων, που σχηματίστηκε.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.