powered by Surfing Waves

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Στο Δήμο μας ο Ακριώτης


Τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας επισκέφτηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Ακριώτης Γιώργος, μαζί με μέλη της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο την ενημέρωση του για ζητήματα που αφορούν τους τοπικούς φορείς αλλά και τους δημότες.
Το Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας επισκέφθηκε ο Γιώργος Ακριώτης



Κατά την περιοδεία επισκέφτηκε το Γενικό/ Τεχνικό Λύκειο Μαντουδίου, όπου συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τους ενημέρωσε για τις μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Παιδείας. Η κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει τρέχουσες δυσλειτουργίες και ταυτόχρονα να δώσει ένα πρώτο δείγμα της νέας φιλοσοφίας κάνοντας τα πρώτα βήματα για τον εκδημοκρατισμό και την κοινωνική δικαιοσύνη στον χώρο της εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, σε προγραμματισμένη συνάντηση, για να συνομιλήσει με το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και με τον Διευθυντή του κέντρου. Συζητήθηκαν ζητήματα οργάνωσης, ελλείψεις προσωπικού, ελλείψεις αντιδραστηρίων και αναλώσιμων, αδυναμίες που έχουν προκύψει από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που στόχο είχαν την υπονόμευση του ΕΣΥ προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων και με θύμα το δικαίωμα του πολίτη στην Υγεία.

Τέλος, συναντήθηκε στη Λίμνη με τον Δήμαρχο Χ. Καλυβιώτη, παρουσία και των δημοτικών συμβούλων κ. Παζάρα και κ .Αλεξίου, όπου εξετάστηκαν σειρά από ανοιχτά θέματα που απασχολούν τον δήμο και τις υπηρεσίες του, ειδικότερα στο ασφυκτικό πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί από την κατά 60% μνημονιακή μείωση του προϋπολογισμού. Σε διάθεση στενής συνεργασίας εντοπιστήκαν ζητήματα που πρέπει να προωθηθούν μέσω ερωτήσεων και παρεμβάσεων. -

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.