powered by Surfing Waves

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Πυρά κας Καντζούρα προς αντιδήμαρχο και δήμαρχο για την ψόφια προβατίνα στο ποτάμι του Μαντουδίου

Η σύζυγος του πρώην αντιδημάρχου Κηρέως

Η σύζυγος του  πρώην αντιδημάρχου Κηρέως με  το παρακάτω σχόλιο στην προσωπική της σελίδα ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή για την μη απομάκρυνση ψόφιας προβατίνας από το ποτάμι του Μαντουδίου λίγα μέτρα μακριά από το Δημοτικό Κατάστημα.

Η κ. Καντζούρα γράφει σχετικά "Ο δήμος εχει συνέχεια Πού είναι ο αντιδήμαρχος Πού είναι ο Δήμαρχο Αλλά ξέχασα Τώρα Δήμαρχο εχει μόνο η Λίμνη"

 Παράλληλα, απαλάσσει από τις ευθύνες του το 3μελές τοπικό συμβούλιο Μαντουδίου πού η πρόεδρος του  είναι  εκλεγμένη με την παράταξη του συζύγου της κ. Καντζούρα λόγω πένθους.


Το θέμα της ψόφιας προβατίνας είχε καλύψει το eviazoom κάνοντας λόγο για "τεράστιο και εφιαλτικό κίνδυνο για τους κατοίκους του Μαντουδίου" και "οικολογική καταστροφή"!.

 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.