powered by Surfing Waves

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Επίσκεψη Μπακογιάννη στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού




Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας Φάνης Σπανός, επισκέφτηκαν σήμερα Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, ανταποκρινόμενοι στην πρόσφατη πρόσκληση της Δημάρχου Ελένης (Λίνας) Ευσταθίου.

Συνοδευόμενοι από Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους, ενημερώθηκαν από την Δήμαρχο για τα χρόνια προβλήματα του Δήμου -που είδαν ιδίοις όμμασι- και δεσμεύτηκαν για άμεσες λύσεις.

Του έθεσαν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος της και έπειτα από συνεννόηση με τον αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό οργανώθηκε η αυριανή επίσκεψη.

Με συντονισμένες προσπάθειες ο περιφερειάρχης θα επισκεφθεί το έργο Παράκαμψη Λ. Αιδηψού, τις καταπτώσεις στα Ήλια, θα Συναντήσει τον Σύλλογο Ξενοδόχων Αιδηψού, με σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή.

Επίσης θα παραστεί στο δημοτικό συμβούλιο του δημαρχείου Ιστιαίας όπου θα τεθούν από την δήμαρχο τα παρακάτω ζητήματα:

• Περιβάλλον και ποιότητα ζωής.

• Κοινωνική πολιτική, Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμός, Αθλητισμός.

• Τοπική Οικονομία & Απασχόληση

• Βελτίωση Διοικητικής Ικανότητας & Οικονομικής Κατάστασης.




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.