powered by Surfing Waves

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ξεκινούν οι δηλώσεις εθελοντών στο δήμο


Παρόμοιο σώμα λειτουργεί στο Δήμο Ηρακλείου

από το δήμο
  Σύσταση και λειτουργία Σώματος Εθελοντών

Σε μια εποχή που οι θεσμοί περνούν κρίση και η κοινωνία αποδυναμώνεται ο εθελοντισμός δημιουργεί ελπίδα για τον τόπο μας.

Η έννοιά του συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής και δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα, προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, την προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Σ’ ένα κόσμο που οι αξίες ευτελίζονται, ο εθελοντισμός είναι εδώ και η συμμετοχή σας στην ενίσχυση της προσπάθειας αυτής είναι μήνυμα αισιοδοξίας για τον τόπο μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’ αριθμ. 210/2014 απόφασή του, ομόφωνα αποφάσισε τη σύσταση εθελοντικών ομάδων.

Οι δηλώσεις εθελοντών ξεκινούν.

Τα έντυπα των δηλώσεων και όλο το ενημερωτικό υλικό θα διανέμεται από τα Κ.Ε.Π. και τα κατά τόπους Δημοτικά και Κοινοτικά καταστήματα.

Η ενίσχυση της προσπάθειας αυτής είναι η συμμετοχή σας και μας δίνει την ευκαιρία για μια καλύτερη διαβίωση σ’ ένα προικισμένο από τη φύση τόπο, με πολλές δυνατότητες και ακόμα περισσότερες ανάγκες

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.