powered by Surfing Waves

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Οι εκθέσεις εκκαθάρισης δυο δημοτικών επιχείρησεων στο Δημοτικό Συμβούλιο το Σάββατο 25 Απριλίου

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά, το Σάββατο 25 Απριλίου 2015,ώρα 11π.μ, θα ασχοληθεί με τα πιο κάτω θέμα:

1. Έκθεση Λύσης & Εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού –Ανάπτυξης του πρώην Δήμου Λίμνης(Εισηγητές: Κουτρουμπής Ευθύμιος και Δήμαρχος)

2. Έκθεση Λύσης & Εκκαθάρισης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας(Εισηγητές: Κουτρουμπής Ευθύμιος και Δήμαρχος)

3. Ορισμός μελών για την ανασυγκρότηση της επιτροπής σχετικά με την οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων(Εισηγητής : Πρόεδρος Δ.Σ)

4. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και Δήμου Χαλκιδέων(Εισηγητής : Πρόεδρος Δ.Σ)

5. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή περιηγητικών μονοπατιών Ασκητήριο-Μοναστήρι Οσίου Δαυίδ-Βοθάνες Γεραλίνας-Καταρράκτες Δρυμώνα (Συμπεριλαμβανομένης Ανάπλασης στη θέση Κρέμαση) (Εισηγητής : Πρόεδρος Δ.Σ)

6. Περί διενέργειας εμποροπανήγυρης στα πλαίσια τοπικής θρησκευτικής εορτής τοπικής κοινότητας Προκοπίου(Εισηγητής: Αρβανίτης Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος)

7. Ορισμός Ορκωτού ελεγκτή –λογιστή για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων (του ισολογισμού, του λογ/σμού αποτελεσμάτων χρήσεως, του πίνακα διαθέσεως αποτελεσμάτων και του προσαρτήματος)για την χρήση 2014,με βάση το άρθρο 163 παρ.3 του Ν. 3463/2006(ΔΚΚ) (Εισηγητής: Δήμαρχος)

8. Καθορισμός θέσεων στάσιμου εμπορίου τοπικής κοινότητας Προκοπίου
(Εισηγητής : Πρόεδρος Δ.Σ)

9. Ανανέωση άδειας άσκησης υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου(αλιείας)
(Εισηγητής : Πρόεδρος Δ.Σ)

10.Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητού Λαϊκών αγορών
(Εισηγητής : Πρόεδρος Δ.Σ)

11.Έγκριση απολογισμού πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής έτους 2014
(Εισηγητής:κ.Βούλγαρης Αναστάσιος, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής)

12. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την αρίθμ. 29/2015 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής, για την σύνταξη και υποβολή προσφυγής σύμφωνα με το άρθρο 152 του Ν. 3463/2006(Ειδική Επιτροπή) κατά της με αρίθμ. πρωτ. 652/55923/14-4-2015 (ΑΔΑ 7ΛΚ2ΟΠΙ)-ΛΡ2) απόφασης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Έλεγχος Νομιμότητας της αρίθμ. 34/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας αναφορικά με την τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. Έτους 2015» (Εισηγητής : Δήμαρχος)

13.Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής περί διαγραφής ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου πέραν της πενταετίας. (Εισηγητής : Δήμαρχος)

14. Απόφαση –Ψήφισμα για την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου για την μεταφορά πόρων ΟΤΑ στην Τράπεζα Ελλάδος και διαμαρτυρία για IOU (Εισηγητής:Δήμαρχος)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.