Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Καθυστέρηση της έναρξης των δρομολογίων από Μαντούδι προς Σποράδες για τις 16 ΑπρίληΗ ΑΝΕΣ εημερώνει το επιβατικό κοινό για την αναβολή έναρξης των δρομολογίων του Ε/Γ – Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ λόγω εκτενούς προγραμματισμένης συντήρησης των κυρίων μηχανών και μη τήρησης του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος από τους προμηθευτές ανταλλακτικών.
Η νέα πιθανή ημερομηνία έναρξης δρομολογίων είναι η 16η Απρίλη με προορισμούς: Βόλο-Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο-Μαντούδι.
Η παραπάνω εξέλιξη μας φέρνει σε πολύ δυσάρεστη θέση και λυπούμαστε για την αναστάτωση που ενδεχομένως προκαλείται στους εκδρομείς, λάτρεις και κατοίκους των νησιών.
Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να ευχηθούμε σε μια δυνατή και προσοδοφόρα για τον τόπο θερινή περίοδο.
Με τις θερμότερες ευχές μας για καλό Πάσχα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.