powered by Surfing Waves

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Διακοπή λειτουργίας όλων των παιδικών χαρών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου




Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας όλων των παιδικών χαρών του Δήμου, προκειμένου να προσαρμοστούν οι παιδικές χαρές στις κατάλληλες τεχνικές προδιαγραφές και να πάρουν το απαραίτητο σήμα καταλληλότητας. Σε κάθε παιδική χαρά θα τοποθετηθεί σήμανση για την διακοπή της λειτουργίας της.
Οι περισσότερε Παιδικές Χαρές στην Εύβοια, σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε πέρυσι είναι  χαρακτηρισμένες ως ακατάλληλες γιατί δεν πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές.
Στις εισόδους των Παιδικών Χαρών πρέπιε να μπού ταμπέλες που  δηλώνουν ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται, που σημαίνει ότι η όποια χρήση τους γίνεται με ευθύνη των γονέων...Η ανάρτηση αυτών των πινακίδων μπορεί να εξασφαλίζει τους “αρμόδιους” από ποινικές ευθύνες, δεν εξασφαλίζει όμως τα δικαιώματα των πολιτών.Σε έναν πολιτισμένο Δήμο η εκάστοτε δημοτική αρχή οφείλει να παρέχει ασφαλείς χώρους αναψυχής για τα παιδιά και τους ενήλικες.



Διάβαστε Επίσης


Διακοπή της λειτουργίας των παιδικών χαρών του δημου μας μέχρι να συμμορφωθούν στις τιθέμενες προδιαγραφές


Εγκύκλιος για τις παιδικές χαρές του δήμου μας


Εντολή ΥΠΕΣ για επισκευές σε παιδικές χαρές και παιδότοπους

Λουκέτο σε χιλιάδες παιδικές χαρές από 1η Ιουλίου- Τα παιδιά θα παίζουν με ευθύνη των γονιών τους

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.