powered by Surfing Waves

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Η Δημοτική Κοινότητα Λίμνης καλεί τους κατοίκους και φορείς σε συζήτηση για το Δημοτικό Κάμπινγκ στην ¨Σπιάδα¨



Η Δημοτική Κοινότητα Λίμνης καλεί τους κατοίκους και φορείς της περιοχής μας, την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λίμνης προκειμένου να εκθέσουν τις σκέψεις τους και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για τρόπους επίλυσης προβλημάτων που αφορούν το πρώην Δημοτικό Κάμπινγκ που βρίσκεται στη θέση ¨Σπιάδα¨.

Όλες οι προτάσεις και κυρίως όσες κριθούν υλοποιήσιμες θα προωθηθούν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.


Η παρουσία σας καθώς και οι απόψεις σας κρίνονται απαραίτητες για την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου προς όφελος της Τοπικής μας Κοινωνίας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.