powered by Surfing Waves

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Σατανικές συμπτώσεις πίσω από την απόρριψη της προσφυγής της αντιπολίτευσης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση




Από kireas.org

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ
Τι απέγινε η προσφυγή της αντιπολίτευσης εναντίον στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να παρέμβει στο ΣτΕ υπέρ του κύρους της ΚΥΑ  που ενέκρινε την  ΒΙΠΕ


Στις 13-2-2014  οκτώ σύμβουλοι της αντιπολίτευσης  έκαναν  προσφυγή   κατά της αποφάσεως  του δημοτικού συμβούλιου  τις  25/1/14 με την οποία  αποφάσιζε   «Ο Δήμος Μαντουδίου –Λίμνης-Αγ. Άννας να παρέμβει στο Συμβούλιο Επικρατείας υπέρ του κύρους της κοινής Υπουργικής Απόφασης που ενέκρινε την  ΒΙΠΕ στο Μαντούδι  και κατά της προσφυγής ακύρωσης της (ΑΔΑ:  ΒΙΨΓΩΛ5-ΜΙΨ).
Ανάμεσα στους προσφεύγοντες ήταν και δυο δημοτικοί σύμβουλοι των οποίων είχαν πλαστογραφήσει την ψήφο καταγράφοντας τους  ότι είχαν ψηφίσει υπέρ της πρότασης της παράταξης  Ψαρρού να προασπιστεί τα συμφέροντα της ΤΕΡΝΑ στο ΣτΕ.

Η προσφυγή απορρίφθηκε με το αιτιολογικό  ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ϋχει εκτελεστό χαρακτήρα και δεν προσβάλλεται παραδεκτώς, διότι παραπέμπει το σχετικό θέμα στην Οικονομικό Επιτροπή προκειμένου να οριστεί πληρεξούσιος δικηγόρος λόγω αρμοδιότητας» (ΑΔΑ: ΒΙ0ΒΟΡ10-ΤΞΕ)
Συμπτωματικά η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  δημοσιεύτηκε δυο φορές στο Διαύγεια την πρώτη με  ΑΔΑ: ΒΙΨΓΩΛ5-2ΞΘ  και την  δεύτερη και ορθή ανάρτηση με ΑΔΑ: ΒΙΨΓΩΛ5-ΜΙΨ.

Η διαφορά μεταξύ των δύο αναρτήσεων  ήτα η προσθήκη στο κείμενο της  απόφασης που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο  της πρότασης  ότι  το Δ.Σ.  «Παραπέμπει το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή για τον ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου».  
Η προσθήκη αυτής της πρότασης  ήταν ο λόγος  για τον οποίο η προσφυγή της αντιπολίτευσης απορρίφτηκε από τον Ελεγκτή Νομιμότητας.   Τι σύμπτωση;

Σας αφήνουμε να βγάλετε τα  δικά σας συμπεράσματα .

Οι αποφάσεις

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%92%CE%99%CE%A8%CE%93%CE%A9%CE%9B5-%CE%9C%CE%99%CE%A8/document


https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%92%CE%990%CE%92%CE%9F%CE%A110-%CE%A4%CE%9E%CE%95/document


Διαβάστε επίσης


Δημοσιεύτηκε η αμφίλογη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ΒΙΠΕ.


Η Οικονομική Επιτροπή Στεργίου όρισε δικηγόρο για να στηρίξει την ΒΙΠΕ στο ΣτΕ, ερήμην της αντιπολίτευσης

Χρειάζονται 18 "Ναι" Συμβούλων για να παρέμβει νομότυπα ο δήμος στο ΣτΕ υπέρ της ΒΙΠΕ


Γιατί δεν λειτούργησε ο Ελεγκτής Νομιμότητας των ΟΤΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.