powered by Surfing Waves

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Βέλγοι πρόσκοποι βάζουν γυαλιά εξωραΐζοντας το δήμο μας

Από το Παλμό της Β.Ε. Ο Βέλγος Jean Michel Louel, ιδιώτης που έχει επενδύσει στο Τρούπι, αγοράζοντας ερείπια στην κυριολεξία, τα μετέτρεψε σε ξενώνες, στους οποίους και φιλοξενεί Έλληνες και ξένους. Ταυτόχρονα με δική του πρωτοβουλία τους ξεναγεί στα δασικά μονοπάτια με το τζιπ που διαθέτει και τους παρουσιάζει τις ομορφιές της περιοχής μας. Τους ξεναγεί κυρίως στα δασικά μονοπάτια του Κανδηλίου και στις παραλίες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας. Στα πλαίσια αυτών των ενεργειών του, φιλοξενεί Βέλγους προσκόπους τους οποίους και ενεργοποιεί, ώστε να καθαρίζουν τα παλιά δασικά μονοπάτια και τις παραλίες. Δηλαδή απλά τους προσφέρει δωρεάν διακοπές και αυτοί ως αντιδωρεά  προσφέρουν την εργασία.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.